12 Οκτ 2017

Ανδρος ..Διανομή ειδών ατομικής υγιεινής και οικιακής καθαριότητας σε 44 δικαιούχους

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο βοήθειας για απόρους» της Π.Ν.Α., με εταίρο τον Δήμο Άνδρου –Τμ. Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, πρόκειται να διανείμει, σε 44 δικαιούχους, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής καθαριότητας.

 Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα και την Τρίτη 9 και 10 Οκτωβρίου, στον ισόγειο χώρο του Επαρχείου κατά τις ώρες 9.30π.μ. έως 1.30μ.μ., με την αρωγή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Άνδρου, ως προς την κατ’ οίκον διανομή των προαναφερθέντων προϊόντων.

 Οι δικαιούχοι όφειλαν  να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με αναγραφή του ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο υγείας), ενώ ενημερώθηκαν  και τηλεφωνικά. 

Οι αιτήσεις τους, είχαν υποβληθεί τον Ιούλιο του 2015. Το ΤΕΒΑ πραγματοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, θήρας, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου Πάρου, Σύρου, Τήνου, Σίφνου με επικεφαλής εταίρο-δικαιούχο την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. 

Πηγή : http://enandro.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...