21 Οκτ 2017

Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων: Πληθώρα δράσεων στα νησιά - έμπρακτη στήριξη στους φορείς

Παρά το γεγονός ότι το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου «μετρά» λίγους μήνες «ζωής», εντούτοις έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στα περισσότερα νησιά του νομού, στα οποία πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 75 δράσεις το 2017, αρκετές μάλιστα από αυτές εκτός της περιόδου τουριστικής αιχμής.

«Το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στηρίζει έμπρακτα και βρίσκεται κοντά στους φορείς που παράγουν πολιτισμό [...] Παραβρεθήκαμε στην πλειοψηφία των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ώστε να διαπιστώσουμε από κοντά την απήχησή τους και να δηλώσουμε δια ζώσης την παρουσία της Περιφέρειας στα νησιά μας [...] Οι Κυκλάδες διαμορφώνονται σ’ έναν τόπο πολιτιστικού τουρισμού και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτήν την αποστολή. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον πολιτισμό των νησιών μας!» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πολιτισμού Κυκλάδων Χρηστιάννα Πάπιτση. 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι το AnimaSyros (που φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια του με προβολές ταινιών, αφιερώματα και εκπαιδευτικά προγράμματα στη Σύρο) τον προσεχή Νοέμβριο ετοιμάζεται να «καταπλεύσει» σε Κίμωλο, Σίκινο και Φολέγανδρο, ενώ το “syroskidz” - Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει αρχικά σε 6 Κυκλαδονήσια για το καλοκαίρι του 2018. Δείτε το video με τις πολιτιστικές δράσεις των Κυκλάδων το 2017 
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...