22 Οκτ 2017

Με μεγάλη συμμετοχή η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Πάρο

Από την παράσταση «Το τεσσεροφύλι» από το Σύλλογο Γυναικών Χίου, που δόθηκε στο Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ στην Παροικιά (Φωτογραφία: aegeantheatre.gr)

Στην Πάρο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 έπεσε η αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, μια συνάντηση με κύρια χαρακτηριστικά, τη μεγάλη συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων με 27 παραστάσεις, την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και τις πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης...

Του Κώστα Παγώνη Ακόμη, στα χαρακτηριστικά της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που διεξήχθη από 5 έως 15 Οκτωβρίου στην Πάρο, ήταν: Η επιλογή των έργων και η υποστήριξη των κειμένων από τους ηθοποιούς.

 Η μεγάλη συμμετοχή στις παραστάσεις από το κοινό της Πάρου, σε όλες τις παραστάσεις από πολύ νωρίς σχημάτιζαν ουρές. Η ομάδα των εθελοντών που ήταν παντού για να βοηθήσει ομάδες και κοινό. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, που κατάφερε για μία ακόμα φορά να υπερβεί τα στάνταρ με την άψογη διοργάνωση. 

Το υπουργείο Αιγαίου που παρά την κρίση κατάφερε να χρηματοδοτήσει τον θεσμό. Ο Δήμος Πάρου που κατάφερε να ολοκληρώσει το κατά γενική ομολογία εκπληκτικό πολυχώρο του Ε.Π.Α.Λ. Πάρου και να παρέμβει στα άλλα θέατρα για την καλύτερη λειτουργία τους.

 Η Πάρος, αλλά και κάθε νησί που φιλοξενεί την διοργάνωση, εκτός από την δυνατότητα που δίνει στους κατοίκους του να έλθουν σε επαφή με το θέατρο αφήνει και σημαντικές υποδομές . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που με τόση αγάπη και φροντίδα έκαναν όλο αυτό τον κόσμο να περάσει καλά και σίγουρα η σκέψεις τους θα είναι στην Πάρο για πολύ καιρό. 

 Καλή αντάμωση του χρόνου !!!! 

 Ακούστε τι δήλωσε στη Δανάη Μαύρου στον Aegean Voice 107.5 για τη συνάντηση ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, Γιάννης Δεσύπρης https://www.youtube.com/watch?v=4k-KWBcPaCg

Πηγή : http://www.cycladesvoice.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...