21 Οκτ 2017

Το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς για τον Α.Ο.Σερίφου άφήνει υποσχέσεις γα το μέλλον

Με μία μεστή εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις γα το μέλλον ο ΑΟ Σερίφου πέρασε νικηφόρα από μέσα στην έδρα του Αστέρα Μαρμάρων με 5-1 και επιστρέφει στη Σέριφο με το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς. 

 Μεταμορφωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα του Γιάννη Ράμπια δεν αντιμετώπισε προβλήματα και με μΙα μεστή εμφάνιση κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα. 

 Οι Σεριφιώτες παρουσιάστηκαν έχοντας στη σύνθεση τους αρκετά νέα πρόσωπα, που αποτελούν κάποιες προσθήκες που προέρχονται από την Αθήνα και βάσει αυτών που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα τους.

 Ένας από αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι ο Γιώργος Παππάς που πέτυχε χατ τρικ στο σημερινό παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό, με τους Ρεβίνθη (38) και Λιβάνιο (45΄) να διαμορφώνουν το 0-3 του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Παππάς στο 47΄και στο 66΄έκανε το 0-5, ενώ το τελικό 1-5 σημείωσε ο Αλιπράντης. 

 Πολύ καλή η διαιτητική τριάδα του κ. Βακόνδιου που είχε βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Μαργαρίτη. 
 Αστέρας Μαρμάρων (Κένερ): Μπάκο, Φυρίγγος, Μπελούκης Σ. (54' Πατρίκου), Παρζαλής, Ρούπας, Καζακίδης, Νταής (72΄Αλιπράντης), Κατσαμπέας (83΄Χαραλαμπίδης), Πίστας, Αντιπαριώτης, Ζουμής. Αναπληρωματικοί: Μπελούκης Τ., Μιαούλης, Γαβαλάς. 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Ζαχαρίας, Μποφίλιος, Παγιολλάρι, Ρεβίνθης Ν., Μουστάκας, Βαλσαμάκης Α. (83΄Βαλσαμάκης Κ.), Λιβάνιος (46΄Ρώτας), Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ., Παππάς. Αναπληρωματικοί: Χριστοδούλου 
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...