21 Οκτ 2017

Πάρος: διακομιδή 71χρονου στη Σύρο αλλά με τραγική κατάληξη

Από τις στιγμές που αισθάνεσαι τόσο μικρός… Αδύναμος. Και αντιλαμβάνεσαι την σημασία της σωστής επικοινωνίας ανάμεσα στα νησιά…  Το βράδυ (19/10), γύρω στις 9.30 το βράδυ στο λιμάνι της Παροικιάς η αδρεναλίνη ανέβηκε επικίνδυνα.

 Όλα στο κόκκινο για την πραγματοποίηση διακομιδής 71χρονου από το Κέντρο Υγείας Πάρου προς το Νοσοκομείο της Σύρου με πλωτό μέσο. Ο λόγος; Η ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής νοσηλείας… 

Όλα έγιναν γρήγορα. Ο συντονισμός σωστός, ο ασθενής από τον Πρόδρομο βρέθηκε στο ταχύπλοο αλλά δεν τα κατάφερε. Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα parianostypos.gr «δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Σύρου». 

Και η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις  (20/10) το απόγευμα τις 16.30 στον Πρόδρομο της Πάρου… Χθές  έιχαμε μία ακόμη είδηση που αφορά διακομιδές…

Το Αρτεμις  όταν άφησε το λιμάνι της Παροικιάς ενημερώθηκε ότι πρέπει να επιστρέψει για παραλαβή 52χρονου τραυματία από τροχαίο. Το πλοίο ενημερώθηκε να επιστρέψει για την διακομιδή του τραυματία, κι ενώ ήταν ήδη καθοδόν προς Σύρο, επέστρεψε άμεσα να παραλάβει τον τραυματία (από τροχαίο) 

 Ένα μπράβο στον καπετάν Γιάννη Σιγάλα αλλά και σε όλο το πλήρωμα του ακούραστού «Αρτέμις».

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...