9 Οκτ 2017

Συντήρηση οδικού δικτύου Πάρου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Πάρου», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. 

 Ειδικότερα, το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πάρου. Περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού των τάφρων και των ερεισμάτων του οδικού δικτύου, καθαρισμού των οχετών για την απορροή των ομβρίων υδάτων, άρση των καταπτώσεων, κατασκευή τοίχων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα. 

 Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου. Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. 

 Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, έτους 2017 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας 

Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...