1 Φεβ 2018

Σε Κουφονήσι και Σχοινούσα οι "Πρώτες Βοήθειες" από την ομάδα Ε.Δ.Ο.Κ. Αμοργού (φώτος)

Τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων Κουφονήσι και Σχοινούσα επισκέφτηκαν μέλη της ομάδας Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων Αμοργού για τη διεξαγωγή σεμιναρίων για τις πρώτες βοήθειες.Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του προγράμματος 

«Πρώτες Βοήθειες» της Blue Star Ferries στα νησιά του Αιγαίου τέσσερα από τα μέλη της ομάδας Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων Αμοργού (Ε.Δ.Ο.Κ) επισκέφτηκαν το Κουφονήσι (στις 10/12/2017) για την διεξαγωγή 3ωρου σεμιναρίου στις Πρώτες Βοήθειες.

 Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του στεγασμένου χώρου του «Πολιτισμού και Αθλητισμού».Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, άλλα 4 μέλη από την αμάδα επισκέφτηκαν τη Σχοινούσα, για να πραγματοποιήσουν και εκεί αντίστοιχο σεμινάριο στις Πρώτες Βοήθειες. 

Στη Σχοινούσα τα μαθήματα έλαβαν μέρος στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του νησιούΚαι στα δυο νησιά τα σεμινάρια παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάτοικοι όλων των ηλικιών, συμμετέχοντας τόσο με ερωτήσεις όσο και με πρακτική εφαρμογή των όσων παρουσιάστηκαν.

Συνολικά παρακολούθησαν τα μαθήματα γύρω στα 40 άτομα τα οποία δήλωσαν ενθουσιασμένα με την κίνηση αυτή και με την επιθυμία να επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια εγχειρήματα. 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...