24 Μαΐ 2018

Επιμελητήριο Κυκλάδων Β΄ κύκλος αξιολόγησης για προϊόντα του δικτύου Aegean Cuisine

Σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του Α’ κύκλου αξιολόγησης για τη δημιουργία μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των Κυκλάδων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine ως “Aegean Cuisine Recommended Products”, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει το Β’ κύκλο και καλεί τους επιχειρηματίες των 24 νησιών του Νομού που παράγουν και τυποποιούν τοπικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν τη σχετική Αίτηση. 

1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων για το δίκτυο Aegean Cuisine στις Κυκλάδες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του Α’ κύκλου με 220 προϊόντα από 38 παραγωγούςhttps://www.e-kyklades.gr/images/ACRECOMMENDEDPRODUCTS_F691775250.pdf να αποτελούν το πρώτο βήμα δημιουργίας μητρώου κυκλαδίτικων προϊόντων ενισχύοντας τη σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση και αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη γαστρονομία των νησιών μας. Παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν προσεκτικά τις Προϋποθέσεις Ένταξης. 

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων και την αποστολή δείγματος προϊόντων έχει οριστεί η 1η Ιουνίου 2018. Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κα. Ναταλία Παπαδοπούλου, στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 129) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info-cyclades@aegeancuisine.gr
Σχετικά αρχεία: 
 Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...