19 Μαΐ 2018

Kαι γιόγκα και διακοπές στην Σέριφο

Οι δάσκαλοι γιόγκα Μαρία Μαγκανάρη και Δημήτρης Καραγιώργος διοργανώνουν στο boutique hotel Ρίζες της Σερίφου, στον Άγιο Σώστη, yoga retreat για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (25-28/5). 

Το retreat: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γιόγκα πρωί και απόγευμα με ασκήσεις Yoga Asana, Yoga Flow Practice και Yin & Yang Yoga Practice. Διαμονή – Διατροφή:

 Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ρίζες (www.hotelrizes.gr) αποτελείται από 14 ανεξάρτητα διαμερίσματα, ενώ οι δύο σουίτες του διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Μάραθος, μέντα, βασιλικός και κάππαρη, παρθένο ελαιόλαδο, πατάτες, τοματίνια από τη σερφιώτικη γη και παραδοσιακά ζυμαρικά είναι οι πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιήσει ο σεφ Ηλίας Γερασίμου αποκλειστικά για το retreat. Μετά τη γιόγκα, τι; 

Αν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε τη Σέριφο, περπατήσετε σε ένα από τα σηματοδοτημένα μονοπάτια της, όπως εκείνο που ξεκινάει ακριβώς κάτω από το χωριουδάκι Πύργος και καταλήγει στον όρμο Συκαμιάς, από όπου συνεχίζει άλλο μονοπάτι προς Σκάλα. 

Είναι κατηφορικό και με καλή σηματοδότηση, ενώ η θάλασσα θα βρίσκεται μπροστά σας στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. ||Info: Από 260 ευρώ το άτομο (σε δίκλινο), τηλ. 6975-228543

 Πηγή : http://www.kathimerini.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...