5 Ιαν 2019

Με κοινό περίπτερο εμφανίζονται στην μπουτίκ έκθεση Greek Brand New οι επιχειρήσεις της αγροδιατροφής Golden Black, Ladolea και The THE FAMiLY ΒΕΕΖ

Κάθε χρόνο ο Γιώργος Μάζος, ο Γιώργος Ρώτας και τα αδέλφια Πάνο και Θάνο Κλουτσινιώτη εμφανίζονται από κοινού στην μπουτίκ έκθεση Greek Brand New – αποτελώντας ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς της διοργάνωσης. Αλλά, δεν είναι μόνο η κοινή εμφάνιση / παρουσίαση των προϊόντων τους αλλά και το γεγονός ότι είναι η μοναδική εκπροσώπηση από την αγορά των premium τροφίμων. 

 Οι τρείς τους είναι εκπρόσωποι ισάριθμων εμβληματικών προϊόντων με έντονη την τοπική αναφορά αλλά και την προσαρμογή τους στις επιταγές της σύγχρονης κατανάλωσης. Ο Γιώργος Μάζος έρχεται με την μαύρη σταφίδα και με την παραδοσιακή μέθοδο της ξήρανσης της «υπό σκιάν» από την Αρχαία Νεμέα της Κορινθίας, ο Γιώργος Ρώτας με το μέλι του από την μικρή Σέριφο και ο Πάνος μαζί με τον Θάνο Κλουτσινιώτη από τους ελαιώνες της Κορίνθου. Στο site της διοργάνωσης διαβάζουμε για την κοινή εμφάνιση/παρουσία των τριών συμμετεχόντων: 

Golden Black “Στην οικογένεια μας η καλλιέργεια των αμπελιών αποτελούσε πάντοτε παράδοση. Απ’ το 1876 και από γενιά σε γενιά, πέρασε όλος ο «πολιτισμός του αμπελιού» μέσω του κρασιού και της Κορινθιακής Σταφίδας. Έτσι ένα απ’ τα νεότερα μέλη της οικογένειας, ο Γιώργος, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί με την καλλιέργεια, την αποξήρανση και την τυποποίηση της Κορινθιακής Σταφίδας και να προσφέρει αυτόν τον Ελληνικό θησαυρό, τον «μαύρο χρυσό» όπως έχει χαρακτηριστεί, με τον πιο μοναδικό τρόπο”.

 Ladolea“Η επιχείρηση «Melissi&Co» ιδρύεται από δύο αδέρφια, τους Πάνο και Θάνο Κλουτσινιώτη, με ένα βασικό όραμα, την ανάδειξη στην παγκόσμια αγορά των εκλεκτών ελληνικών αγροτικών προϊόντων και της πλούσιας ιστορίας του τόπου, μέσω της διαμόρφωσης προϊόντων με αυθεντική ελληνική ταυτότητα. 

H Melissi&Co παράγει και διανέμει, σε μοναδικά χειροποίητα κεραμικά αγγεία, τρία υψηλής ποιότητας κορινθιακά βιολογικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ένα γλυκό ξίδι με περγαμόντο.

 Tα προϊόντα Ladolea έχουν βραβευτεί σε 5 διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου στη Νέα Υόρκη (NYIOOC), Λος Άντζελες (LAIOOC), Λονδίνο (Great Taste & LIOOC), Αθήνα (AIOOC), καθώς και σε 3 διεθνείς διαγωνισμούς σχεδιασμού συσκευασίας: Red Dot στο Βερολίνο, Pentaward στο Τόκιο και στο Λος Άντζελες για καινοτομία σχεδισμού. 

Επιπλέον, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο LADOLEA έχει αναλυθεί από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πιστοποιηθεί και βραβευτεί ως ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά ελαιόλαδα αυτής της ποικιλίας σε όλο τον κόσμο”. 

 THE FAMiLY BEEZ – Organic Honey from Serifos Island “Με φιλοσοφία «Το μέλι για εμάς είναι οικογενειακή υπόθεση!», ο Γιώργος Ρώτας συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση 40 ετών και παράγει εξαιρετικό βιολογικό μέλι περιορισμένης παραγωγής στη Σέριφο. 

Τις διακρίσεις για την γεύση και την ποιότητα ακολουθούν οι βραβεύσεις για την συσκευασία. Το brandname και το design εντυπωσιάζουν! Η συσκευασία του αναδεικνύει με ευφάνταστο τρόπο την προέλευση του αγνού μελιού και την αυθεντικότητα του προϊόντος και η συσκευασία δώρου είναι μία ξύλινη χειροποίητη μικρογραφία κυψέλης”. 

Πηγή : https://www.protothema.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...