16 Δεκ 2012

Στέλιος Παπαθεμελής>Ένας έντιμος άνθρωπος που θα μπορούσε να ηγηθεί του πατριωτικού κόμματος





Κι όμως υπάρχει ένας έντιμος πολιτικός, ο οποίος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός πατριωτικού κόμματος κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Παπαθεμελή.
Ο άλλοτε υπουργός Παιδείας του Ανδρέα Παπανδρέου, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη  και είναι από εκείνους που όχι μόνο δεν πλούτισαν από την πολιτική αλλά σκέπτεται ακόμη και το κόστος των εισιτηρίων κάθε φορά που χρειάζεται να κατέβει στην Αθήνα.

Το "http://giannisserfanto.blogspot.gr/" καλεί το διαλυμένο αντιμνημονιακό ασκέρι να ζητήσει από τον Στέλιο Παπαθεμελή να ηγηθεί ενός πατριωτικού κόμματος.
Να αφήσουν στην άκρη τις πολιτικές τους φιλοδοξίες οι Μαρκόπουλοι και οι πρώην Ανέλληνες και να προστρέξουν στον έντιμο και ηθικό Στέλιο Παπαθεμελή. 
 
Κι αυτό γιατί όλο το κομματικό σύστημα θα ανακαλύψει πολύ σύντομα και μέσα σε μια πρωτοφανή καταιγίδα ότι πολιτικά θα επιβιώσουν μόνο οι ηθικοί και οι αμόλυντοι. Όταν ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρέει κάτω από το βάρος  των σκανδάλων των μεγαλοστελεχών του η παρουσία ενός ισχυρού πατριωτικού –όχι κατ΄επίφαση-κόμματος θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης.
Ο Παπαθεμελής λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή...Στίς περασμένες εκλογές κατέβηκε με τον Δημήτρη Καζάκη ενα ακόμα ελπιδοφόρο εκπρόσωπο της πατριωτικής αριστεράς πιστέυω ότι ο Παπαθεμελής θα προστατέυσει και την ελληνική παράδοση αλλα και την θρησκεία και θα εκφράσει το σύνολο της αντιμνημονιακής πολιτικής αν ο Συριζα καταρέυσει υπό το βάρος των σκανδάλων και της αντιπολιτευτικής μανίας της δεξιάς πασοκ και νδ 
Πηγή : http://giannisserfanto.blogspot.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...