18 Δεκ 2012

Μια κυρία, δυο μπάτσοι


 Η παρακάτω ιστορία έλαβε χώρα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Χανίων πριν από καμιά δεκαριά μέρες. Θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, και με τους αναγνώστες σας, αν το επιθυμείτε. Είναι άκρως απολαυστική και το αποτέλεσμα της αποζημιώνει και τον πιο δύσπιστο. Χριστούγεννα έρχονται, ας γελάσουμε και λιγάκι.

Δυο πιτσιρικάδες μπάτσοι έκαναν ελέγχους σε μπλόκο στην εθνική οδό.
Σταματάνε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια κυρία γύρω στα 60.
Η κυρία τους ρωτάει ευγενέστατα αν θέλουν τα χαρτιά της. Ο μπάτσος της απαντάει ξερά, «βγες έξω». 

Η κυρία βγαίνει από το όχημα της και τον ξαναρωτάει αν θέλει να δει τα χαρτιά της. Ο μπάτσος της λέει ότι δεν θέλει τα χαρτιά της και ότι θα κάνει έρευνα/έλεγχο στο αυτοκίνητο.
Η κυρία τότε του λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να ελέγξει το αυτοκίνητο της αρκεί να τοποθετήσει ξανά πίσω στη θέση που βρήκε όσα πράγματα μετακινήσει στο αυτοκίνητο.
Ο μπάτσος την ειρωνεύτηκε απαντώντας με στυλ «άσε μας μωρή σιγά μην σου τα φτιάξω!!!».
Η συνέχεια της ιστορίας είναι πραγματικά συναρπαστική!

Η κυρία συνεχίζοντας να είναι ευγενική, τον ρωτάει ποιο είναι το όνομά του. Ο μπάτσος της απάντησε επί λέξει «σιγά μωρή κωλόγρια μην σου πω το όνομα μου». 

Η κυρία τότε ρωτάει αυστηρά ποιος είναι ο διευθυντής τους, οι μπάτσοι παγώνουν, και η κυρία, αφού παίρνει τηλέφωνο κάπου, ενημερώνει για την ιδιότητα της -εισαγγελέας Αρείου Πάγου- και διατάσσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τους δύο μπάτσους για απρεπή συμπεριφορά προς πολίτες κατά την διενέργεια ελέγχου.


Περιττό να αναφέρω πως οι υπόλοιποι οδηγοί που ήταν μπροστά στο περιστατικό ένιωσαν δικαιωμένοι, αφού και οι ίδιοι είχαν, προηγουμένως, υποστεί την ίδια προσβλητική συμπεριφορά.
Η εισαγγελέας παρέμεινε στο σημείο έως ότου κατέφθασε άλλο περιπολικό του οποίου οι μπάτσοι συνέλαβαν τους δύο μπατσο-συναδέλφους τους περνώντας τους χειροπέδες.
Μ.Κ.

Υ.Γ. Επέλεξα να σας γράψω στον πληθυντικό, όπως άλλωστε και εσείς συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε στις απαντήσεις σας, παρόλο που φαντάζομαι πως είμαστε σχεδόν συνομήλικοι, όχι για να κρατήσω τις αποστάσεις αλλά ως δείγμα αμοιβαίου σεβασμού.
(Αγαπητέ φίλε, οι μπάτσοι -στην πλειοψηφία τους- έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Λογικό είναι, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τέρατα και δεν έχουν τιμωρηθεί. Βέβαια, αυτή η ατιμωρησία θα πληρωθεί πολύ ακριβά. Και τότε όλοι θα κάνουν τους έκπληκτους.

 Καλές γιορτές.)
Πηγή : http://pitsirikos.net

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...