5 Δεκ 2012

Έχει πρόβλημα στο γκολ


 Γράφει ο Νίκος Λιβάνιος

 Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 16:02

9η Αγωνιστική: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Θύελλα: 1-7

Ακόμη μια σκληρή ήττα για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ αυτή την φορά από την ομάδα της Θύελλας με 1-7. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πλήρωσε την αστοχία της στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και αφού δέχτηκε το πρώτο γκολ κατέρρευσε. Ήταν καλύτερη από το προηγούμενο ματς που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια, είχε περισσότερη δύναμη και ενέργεια αλλά η ουσία έλειπε από το παιχνίδι της

Δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες γκολ στο ξεκίνημα απέναντι στην μουδιασμένη Θύελλα και εκείνη μετουσίωσε σε γκολ τις δικές της δίχως δισταγμό. Οι Gialloblu έπαιξαν πιο δυνατά, πιο παθιασμένα αλλά ένας και μόνο αντίπαλος παίχτης έφτανε να τους κάνει την ζημιά. 

Με λάθος τρόπο στημένοι απέναντι στο μοναδικό επιθετικό, οι δυο κεντρικοί αμυντικοί έχασαν το παιχνίδι έξω από την περιοχή και καθώς τα σουτ του αντιπάλου ήταν εύστοχα πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυναμισμός χάθηκε τα νεύρα και πάλι περίσσευαν, έτσι όμως δεν παίρνονται οι νίκες. Υπάρχουν στην ομάδα λιγότερο έμπειροι παίχτες που δεν αντέχουν την πίεση πρέπει όμως οι παλαιότεροι να τραβήξουν την ψυχολογία των νεώτερων προς τα πάνω, ναι  υπάρχει έλλειψη σέντερ φορ φέτος αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό.


Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Θανάσης
5
-
Δανής Πέτρος
6
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
6
-
Γεροντάρης Νίκος
6
-
Λιβάνιος Νίκος
7
-
Καραγκούνης Άκης 5 -
Νίνης Παντελής 6 -
Μάριος Γεροντάρης
8
1
Γούναρης Γιώργος
6
-
Στέργιος Ανδρέας 6 -



*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5
Πηγή : http://www.panohorafc.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...