15 Απρ 2013

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής και μουσική βραδιά στη Σέριφο



Η έκθεση ζωγραφικών έργων των παιδιών από προηγούμενες συμμετοχές στους ετήσιους διαγωνισμούς παιδικής ζωγραφικής του Συνδέσμου μας καθώς και η συναυλία που δόθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 ήταν μια καινούργια εμπειρία για το Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου.
 
Ο χώρος στο κέντρο PASSAGGIΟ που με προθυμία, μας παραχώρησε ο κ. Πλούταρχος Βασιλάκης αποδείχτηκε πολύ ευχάριστος και ιδιαίτερα λειτουργικός για μικρό ακροατήριο. 

Ο κ. Πλούταρχος Βασιλάκης προσφέρθηκε με μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει ξανά μελλοντικές μας εκδηλώσεις.

Για την εκδήλωση χρησιμοποιήθηκε το εστιατόριο στο πατάρι του «Passaggio», όπου εκτέθηκαν τα έργα δίνοντας στο χώρο μια χαρούμενη και ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα η αίθουσα διαμορφώθηκε κατάλληλα για τη συναυλία.

Η μουσική βραδιά με το δάσκαλο του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου, Βασίλη Λάμη στην κιθάρα και την Αλεξάνδρα Παππά στο φλάουτο, που εθελοντικά προσφέρθηκε να συμμετάσχει, είχε μεγάλη επιτυχία (παρότι ο Βασίλης είχε υψηλό πυρετό).

 Και οι δύο μουσικοί, πολύ καλά προετοιμασμένοι, είχαν ένα τέλειο δέσιμο μεταξύ τους και απέδωσαν με άνεση και μουσικότητα τα κομμάτια που έπαιξαν. Το ευχάριστο ρεπερτόριο περιλάμβανε γνωστές μελωδίες (από Haydn, Schubert, Boccerini μέχρι Μαμαγκάκη, Χατζιδάκι, παραδοσιακά τραγούδια Αγγλίας, Μεξικού και άλλα). Από το θερμό χειροκρότημα, φαίνεται ότι το ακροατήριο απόλαυσε τη συναυλία.

Παρευρέθησαν ο αγαπητός Δήμαρχος κ. Αντώνης Αντωνάκης, γονείς, παιδιά, φίλοι καθώς και οι δασκάλες του Μουσικού Εργαστηρίου Ιωάννα Κουκοπούλου και Μάγια Παπαγεωργίου.
 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!
Πηγή : http://www.filoitounisiou.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...