24 Απρ 2013

Πέθανε ο Ρίτσι Χέιβενς...VIDEO...


Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο Αμερικανός τραγουδιστής της φολκ μουσικής Ρίτσι Χέιβενς, όπως ανακοίνωσε το πρακτορείο με το οποίο ο ίδιος συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια. 

 Ο Χέιβενς, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο θρυλικό φεστιβάλ Γούντστοκ το 1969 στις ΗΠΑ, απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσι από καρδιακή προσβολή. 

«Το Πρακτορείο Ρουτς εκπροσώπησε τον Ρίτσι Χέιβενς επί πολλά έτη και είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διάσημος καλλιτέχνης απεβίωσε στις 22 Απριλίου του 2013» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του πρακτορείου.

 Αξέχαστες ερμηνείες του ήταν ο αυτοσχεδιασμός του «Motherless child», το οποίο μετατράπηκε σε «Freedom», μια εκδοχή του οποίου ακούμε και στην πρόσφατη ταινία του Κούντιν Ταραντίνο «Django, ο Τιμωρός», και το αξεπέραστο «Going back to my roots». 

 Ο τραγουδιστής το 2010 υπεβλήθη σε εγχείρηση νεφρού και έκτοτε σταμάτησε τις ζωντανές εμφανίσεις. Στη διάρκεια της καριέρας του ηχογράφησε περισσότερα από 25 άλμπουμ. Δείτε εδώ το video από το τραγούδι Freedom από την εμφάνιση του Χέιβενς στο Γούντστοκ.

Πηγή : http://www.athensvoice.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...