10 Αυγ 2014

Καλούμε το λαό της Σερίφου να βρίσκεται σε αγωνιστική επαγρύπνηση

Η Λαική Συσπείρωση Σερίφου χαιρετίζει και ευχαριστεί τους εκατοντάδες Σεριφιώτες και Σεριφιώτισσες που με τηνψήφο τους στις δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2014 έδωσαν ηχηρό χαστούκι στην πολιτική και την υπεροψία των αντιπάλων μας , δίνοντας στον συνδυασμό μας ένα ποσοστό που άγγιξε το πενήντα τοις εκατό .

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους πατριώτες και τις πατριώτισσες που αν και δεν συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας ,ούτε συμφωνούν σε όλα μαζί μας έδωσαν με τον δικό τους τρόπο τη μαχη της ανατροπής στο Δήμο Σερίφου

 Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη νεολαία του νησιού για την στάση της στις εκλογές .Δίπλα στους αντιπάλους συνασπίσθηκαν οι τοποτηρητές αυτών που διεκδικούν το ένα τρίτο του νησιού και οι εκπρόσωποι του θεού στο νησί πετυχαίνοντας μια ισχνή αριθμητική υπεροχή με τις γνωστές σε όλους μεθοδευσεις .
Στη συνείδηση όμως του λαού της Σερίφου ο συνδυασμός μας είναι ο πραγματικός και ηθικός νικητής .
Ο μεγάλος χαμένος χαμένος αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο της Σερίφου την οποία ο λαός της Σερίφου απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να ανατρέψει .

Η λαική Συσπείρωση Σερίφου έχοντας συναίσθηση των αυξημένων υποχρεωσεών της στη νέα δημοτική περίοδο , δεσμέυεται ότι από την θέση που την κατέταξε ο λαός της Σερίφου θα ασκήσει υπευθυνη ,σοβαρή και μαχητική αντιπολίτευση με γνώμονα τα λαικά συμφέροντα παρά το γεγονός ότι ο καλπονοθευτικός εκλογικός νόμος δίνει αυξημενη πλειοψηφία στους αντιπάλους μας .

Καλούμε το λαό της Σερίφου να βρίσκεται σε αγωνιστική επαγρύπνηση διότι την επόμενη πενταετία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τονησί αλλά και γενικότερα .
Πηγή : Eφημερίδα της Σερίφου

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...