10 Αυγ 2014

Κύριε Δήμαρχε κάντε κάτι !!!!!!!!!!!!!


ΦΩΤΟ
Olympias Kelaidi
Γράφει η
Olympias Kelaidi
ΣΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ να κοιτάς αυτή την κατάσταση!!!!!!!
Παρακαλώ και πάλι την Δημοτική αρχή Σερίφου, ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα να κάνει μια μεγαλύτερη προσπάθεια στην αποκομιδή των σκουπιδιών - οπωσδήποτε από τον χώρο του λιμανιού όπου τα σκουπίδια καταλήγουν στην θάλασσα. 



Κοιτάξτε και στην παιδική χαρά.....αυτός είναι ο πολιτισμός μας, η αισθητική μας, ο "ωχαδελφισμός" μας....Πόσο δεν αγαπάει και δεν σέβεται κανείς πρωτίστως τον εαυτό του όταν δημιουργεί με τα σκουπίδια του αυτήν την κατάσταση ....πόσο μόνος μπορεί να αισθάνεται στον κόσμο αυτό για να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο....αναρωτιέμαι....
.



ΦΩΤΟ
Olympias Kelaidi
Γράφει η Vassia Livaniou
Την γενική καθαριότητα του νησιού ποιος θα την κάνει??? Το λιμάνι στο λιβάδι έχει γίνει ένας σκουπιδότοπος....το κιόσκι που είναι στην προβλήτα είναι γεμάτο σκουπίδια..τα καλαθάκια απορριμάτων γεμάτα με αποτέλεσμα να πέφτουν έξω τα σκουπίδια και να βρωμάει ο τόπος...παντού σκουπίδι....η παραλία στον αυλωμονα το ίδιο χάλι στα λιβαδακια το ίδιο ...παντού σκουπίδια.....

Τα σοκάκια στη χώρα βρώμικα λες κ ένας κουβάς ασβέστης στοιχίζει χρυσό!!28 χρόνια στο νησί πρώτη μου φορά είδα τέτοια εγκατάλειψη...Καλοί οι ψήφοι και οι πανηγυρισμοί αλλά αυτά πίσω από αυτά υπάρχει και η ευθύνη υπάρχει και η δουλειά που στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπουμε και πολλή ενδιαφέρον!!!
Πηγή : 

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ .ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΗΝΕΟΛΕΑ ΠΟΥ ΠΕΖΗ ΕΚΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΥΣΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...