25 Αυγ 2014

Φέτος αυγουστιάτικα σπείραμε

Φεύγει ο Αύγουστος κι αν ο λόγος είναι σπόρος, φέτος αυγουστιάτικα σπείραμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθήσατε, προσπαθήσατε να έρθετε, δώσατε συμβουλές και γνώμες και ιδέες για το πώς να συνεχίσουμε τα ωραία εδώ στο νησί και αλλού. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στο Φεστιβάλ Σερίφου στον άνθρωπο που έχει δώσει τη ψυχή του για την ίδρυση και πραγματοποίηση αυτού του Φεστιβάλ, τον Στράτο Μαστοράκη.

Ήταν μια προσπάθεια που έπιασε Τόπο αφού με αφορμή αυτήν, ανταλλάξαμε τόσες γνώμες και ιδέες. Να είναι Αύγουστος άραγε ο καλύτερος μήνας για ένα τέτοιο Εργαστήριο ή μήπως ο Ιούνιος ή κάποιος άλλος; Να έχουμε φροντίσει προηγουμένως για καταλύματα να μη ψάχνετε και χάνεστε; Να ξεκινούσαμε από το χειμώνα να το αναγγέλουμε ώστε να κάνετε τα κουμάντα σας; Διάφοροι τέτοιοι χρήσιμοι προβληματισμοί γράφτηκαν σε mail ή κουβεντιάστηκαν ζωντανά και έφτασε και ένα αίτημα από αρκετούς είναι η αλήθεια που δεν μπόρεσαν, στο οποίο θα ήθελα να δώσω μια εξήγηση προτού κλείσει αυτός ο κύκλος: θα ήθελαν, είπαν ε αγάπη εκείνοι που δεν μπόρεσαν, το Εργαστήριο αυτό να είναι μονοήμερο και όχι τετραήμερο, και τότε ναι, βέβαια θα το κατάφερναν.
Στάθηκα σε αυτό το αίτημα και σκέφτηκα πολύ – μου είχαν φανεί τόσο λίγες οι τέσσερεις μέρες της διάρκειάς του.

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, αγαπημένοι. Ο ρυθμός της αστραπής έχει γίνει ο ρυθμός της καθημερινότητάς μας. Κι έτσι είναι δικαιολογημένο να νομίζουμε πως όλα μπορούν να γίνουν στα γρήγορα. Όμως δεν μπορούν. Πιστέψτε με, όλες τις ωραίες προτάσεις σας τις οργανωτικές θα τις σκεφτούμε σοβαρά και του χρόνου, νάμαστε καλά, θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα.

 Αλλά η διάρκεια αυτού του Εργαστηρίου δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τέσσερεις μέρες. Κι αν όλα έρθουν όπως τα ευχόμαστε και ανταμωθούμε πάνω στη δουλειά, αυτή που λέγεται ταξιδιωτική γραφή, είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε το γιατί δεν της ταιριάζει ο ρυθμός της αστραπής.
σας φιλώ και σας εύχομαι καλό καλοκαιράκι και ωραίο Σεπτέμβριο
Βίκυ Θεοδωροπούλου
LUDENS LABS
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...