5 Οκτ 2017

Ρεπεράζ γνωριμίας στη Μήλο για παραγωγούς ταινιών μεγάλου μήκους.

Στις 23 με 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ταξίδι γνωριμίας για 5 παραγωγούς ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεόρασης, οι οποίοι συνεργάζονται με μεγάλα studio της Αμερικής και Ευρώπης.

Φροντίσαμε να πάμε σε όλα τα εντυπωσιακά μέρη του νησιού μας. Στο τέλος του ταξιδιού όλοι τους έμειναν ενθουσιαμένοι τόσο απο την φιλοξενεία και την οργάνωση όσο και από την ποικιλομορφία της Μήλου. 

Θεωρούν ότι υπάρχουν δυνατότητες ώστε να έρθει μια μεγάλη παραγωγή (ή μέρος αυτής) στη Μήλο και σίγουρα η ομορφια του νησιού τους έδωσε αρκετό υλικό.Το ταξίδι οργανώθηκε απο το Travel me to Milos με την συμπαράσταση του Δήμου Μήλου και του Δημάρχου Γεράσιμου Δαμουλάκη που μεσολάβησε για την χορηγία των αεροπορικών εισιτηρίων. 

Ήταν αποτέλεσμα πολύμηνου σχεδιασμού και χρησιμοποιήθηκαν σχετικοί επαγγελματίες στο εξωτερικό ώστε να μπορούν να μας εντωπίσουν και να προσελκύσουν τους κατάλληλους συμμετέχοντες. 

 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Aegean Airlines για την προσφορά των αεροπορικών εισιτηρίων, το ταξιδιωτικό γραφείο Αktina Travel Group που ανέλαβε μέρος της φιλοξενείας στην Αθηνα και φυσικά τους παρακάτω αγαπητούς συνεργάτες εντός Μήλου για τις προσφορές τους:

Διαμονή: - Salt 
 - Μήλια Γη 
 - Villa Sosanna 
 - Ξενοδοχείο Γλαρονησια 
 - Mirabelli Studios

 Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ και στα καταλύματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δωρεαν διαμονή: 
 Ξενοδοχεια: Portiani, Ιπποκαμπος, Θαλασσίτρα, Lagada, 
 Ενοικιαζόμενα Δωμάτια: Santa Maria Luxury Suites, Απόλλων, Βουρακης Studios Διατροφή: - Εστιατόρια: Μικρός Απόπλους, Ενάλλιον, Ρακομελο, Αρχοντούλα - Σνακς: Κιβωτος των Γευσεων, Alestra Μεταφορες: Milos Rent Θαλασσιες εκδρομές και ναυλώσεις σκαφών: - Excellent Yachting για την προσφορά ιστοπλοϊκής εκδρομής - Kounos Marine για την προσφορά ταχυπλόου σκάφους 

 Αυτό είναι ένα ακομα βήμα στην συνεχή προσπάθεια ανάδειξης της Μήλου όχι μονο σαν τουριστικό αλλά και κινηματογραφικό προορισμό! Αντώνης και Γιώργος Μάλλης Travel me to Milos 
Πηγή : https://www.mileikanea.gr 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...