20 Νοε 2017

Γραβιέρα κάνναβης φτιάχνει τη γεύση και χαροποιεί τους ουρανίσκους!

Ένα νέο, καθαρά ελληνικό προϊόν είναι η γραβιέρα κάνναβης που φτιάχνει τη γεύση και χαροποιεί τους ουρανίσκους! Και από τις αρχές του φθινοπώρου βρίσκεται προς διάθεση σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, στο Κερατσίνι…. 

ΟΙ πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι λόγω ζήτησης σύντομα θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας... Κι εκτός Αττικής 

 Όπως αναφέρει η σελίδα Tseligas Delicatessen: 

Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, αμινοξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και ιχνοστοιχεία. Είναι μια από τις σημαντικότερες υπερτροφές στον πλανήτη, συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, τις φλεγμονές και τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, τη χοληστερόλης ενώ η υψηλή συγκέντρωση σε Βιταμίνη Ε προφυλάσσει από το οξειδωτικό στρες το οποίο είναι επιβλαβές για τα κύτταρα. 

Είναι ιδανική πηγή μαγνησίου, σιδήρου και καλίου. Να προσθέσουμε εδώ ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο Cannabis News που ανέλαβε να δώσει κάποιες απαντήσεις «Ο υπεύθυνος της εταιρείας Μάριος Καραμουσούλης ανέφερε ότι η γραβιέρα τιμάται 17 ευρώ το κιλό (16,99 για την ακρίβεια) και ότι κάθε κεφάλι γραβιέρας είναι περίπου 3 κιλά. 

Οι σπόροι είναι βιολογικής καλλιέργειας και προήλθαν από την Ολλανδία. «Η παραγωγή είναι μικρή και για την ώρα αρκεί μόνο για να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματός μας στο Κερατσίνι προγραμματίζουμε όμως η νέα παραγωγή της γραβιέρας με κάνναβη να είναι έτοιμη στις αρχές του 2018». Και πρόσθεσε «Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός και ενδιαφέρον για τη γραβιέρα αυτή που είναι πλούσια σε ευεργετικές πρωτεΐνες». 

Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...