28 Νοε 2017

Ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

 Η Εκλογική Επιτροπή καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους, να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (e-mail) ή τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου 2017.

 Οι δηλώσεις αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται στην εκλογική επιτροπή επτά (7) τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες προ της ορισθείσης ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή έως και την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και η εκλογική επιτροπή προβαίνει σε αντίστοιχες συμπληρώσεις των εκλογικών καταλόγων. 

Επισημαίνουμε ότι για τα Νομικά Πρόσωπα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συμπληρωθούν με μοναδικά – προσωπικά στοιχεία (e-mail ή αρ. κινητού) τόσες δηλώσεις, όσοι και οι εκπρόσωποι που θα ψηφίσουν στις εκλογές. 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι κάθε φυσικό πρόσωπο ψηφίζει μόνο μία φορά. Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την 11η Δεκεμβρίου 2017 (Δευτέρα) και ώρα από 08:00 έως 19:00 (διάρκεια 1 ημέρας) με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

 O κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου έχει αναρτηθεί στην Δικτυακή Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr (link is external). Η λίστα των υποψηφίων:https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&articleid=44526



Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...