30 Νοε 2017

Η Κίμωλος, η Μήλος, η Σέριφος και η Σίφνος,στον κατάλογο της Attika Reisen

Χρονικός στόχος για την έναρξη προβολής των θεματικών διαδρομών,κατά την συνάντηση που έγινε στην Σέριφο https://giannisserfanto.blogspot.gr/2017/11/blog-post_622.htmlτην περασμένη εβδομάδα τέθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου «ITB 2018» που ξεκινάει στις 7 Μαρτίου.

Ήδη όμως το ενδιαφέρον είναι δεδομένο από μεγάλους οπερέιτορ στην Γερμανία και μάλιστα ελληνικής προέλευσης που έχουν συμπεριλάβει τις Δυτικές Κυκλάδες στο πρόγραμμα τους σύμφωνα με το τουριστικό portal Tornos gr... καταθέτουμε λοιπόν την πληροφορία με σκοπό την ενημέρωση των αρμοδίων 

 Είκοσι τρία νέα ξενοδοχεία περιλαμβάνονται στον κατάλογο του σπεσιαλίστα για Ελλάδα και Κύπρο τουρ οπερέιτορ στη Γερμανία Attika Reisen, του Μιχάλη Καραβά, http://www.rodiaki.gr/article/315482/o-tour-operator-poy-enisxyei-ton-ellhniko-toyrismo
για το 2018.

Έτσι, το σύνολο των προορισμών έχει αυξηθεί σε 64.

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται η Κίμωλος, η Μήλος, η Σέριφος και η Σίφνος, θεματικά ταξίδια με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το Πήλιο, τα Μετέωρα, το Γαλαξίδι και την Ήπειρο με έμφαση στον πολισμό, τη φύση και τη θάλασσα καθώς και island hopping στις Σποράτες.

Προσφέρεται μεγάλη ευελιξία για επιπλέον ημέρες πτήσεων και συνδέσεων, όπως πτήσεις προς την Κάρπαθο με τη Germania και προς την Κεφαλονιά με την Condor.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα μια νέα σύνδεση της Condor με το αεροδρόμιο Σητείας, συρρικνώνοντας σημαντικά το χρόνο ταξιδίου για επισκέπτες ορισμένων ξενοδοχείων στην ανατολική Κρήτη. Επιπλέον, προβλέπεται συμπλήρωση του προγράμματος σε καθημερινή βάση με νέες προσφορές ξενοδοχείων.

Από το 2018, οι πελάτες της θα παραλαμβάνουν έναν δωρεάν διαδικτυακό οδηγό ως υπηρεσία σε συνεργασία με την Travelgems.

Πηγή :http://www.tornosnews.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...