5 Ιαν 2018

Στη Ρόδο το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Υγεία, τουρισμός, αγροτική ανάπτυξη, πολιτισμός, εργασία και υποδομές είναι οι άξονες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου στη Ρόδο. 

 Στο Συνέδριο θα παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που - σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική» της Ρόδου - πρόκειται να ανακοινώσει μια σειρά μέτρων για τα νησιά. 

Σε αυτά, περιλαμβάνεται η υλοποίηση έργων ύδρευσης, αποχέτευσης και διαχείρισης απορριμμάτων (με μέριμνα των υπουργείων Υποδομών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Οικονομικών), ενώ θα ανακοινωθεί και η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμο, στόχος του οποίου είναι να εναρμονιστούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στις θαλάσσιες μεταφορές με αυτές των χερσαίων, με κριτήριο τη χιλιομετρική απόσταση και το επίπεδο των υπηρεσιών. Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο θα διοργανωθεί επισήμως από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
 Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...