3 Μαΐ 2018

Εντυπωσιακή εμφάνιση στον κόλπο της Μήλου απο το «Celestyal Crystal» χθές

Καλό καλοκαίρι… Και το «Celestyal Crystal» προσέγγισε χθές Τετάρτη 2 Μαΐου το λιμάνι της Μήλου και έκανε… ποδαρικό για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το καλοκαίρι του 2018. 

Όπως ήταν προγραμματισμένο από το φετινό καλεντάρι που είχε ανακοινωθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το «Celestyal Crystal» αναμενόταν στη Μήλο γύρω στις 13:00 και μία ώρα νωρίτερα έκανε την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον κόλπο της Μήλου (φωτογραφία). 

Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με τον κον Θεόδωρο Κόντε (πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας) η Μήλος μέσω της Δημοτικής Αρχής έχει κάνει τεράστιο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες… 

 Όσο για τις φετινές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Μήλο, με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα έχουμε 28 προσεγγίσεις έως και την 17η Οκτωβρίου… Οι περισσότερες βέβαια ανήκουν στο “Celestyal Crystal” με 24 (!!!), και έχουμε ακόμη το “Club Med” (1), το “Salamis Filoxenia” (2) και το “La Belle De Ladriatique” (1)….. 

 Να αναφερουμε εδώ ότι για το “Celestyal Crystal” έχει μήκος 162 μέτρα, είναι κατασκευής του 1990 και έχει δυνατότητα μεταφοράς 1400 επιβατών (482 καμπίνες) και όλες οι καμπίνες διαθέτουν μπάνιο με ντους, νιπτήρα, κεντρικό κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών. 

 Διαθέτει τέσσερα (4) εστιατόρια, διάφορα καφέ, σαλόνια & μπαρ. Καζίνο, internet καφέ, δύο αίθουσες συνεδρίων, καταστήματα duty free & travel value shops. Εξωτερική πισίνα & μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο, ινστιτούτο αισθητικής, αίθουσες για μασάζ & spa. 

 Πλήρως κλιματιζόμενο, σταθεροποιητές πλεύσης, τηλέφωνο, φαξ, δορυφορικό τηλέφωνο, γιατρός στο πλοίο. 

Πηγή : https://www.naxospress.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...