2 Οκτ 2018

Νάξος: Απέκτησε και ψηφιακό ξεναγό, τον NAXiOS

Την αξιοποίηση των εφαρμογών «e-Ξεναγός» και «e-Χωριό», καθώς και την ομάδα λειτουργίας της πράξης «NAXiOS – Ψηφιακή Εφαρμογή Ξενάγησης Επισκεπτών μέσω Έξυπνων Συσκευών στους Πολιτιστικούς Πόρους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με Διασυνδεδεμένη Πλατφόρμα Διαχείρισης Πολιτιστικού Περιεχομένου σε Συνεργασία με τους Τοπικούς Πολιτιστικούς Φορείς», αποφάσισε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Για την ορθή λειτουργία του νέου ψηφιακού ξεναγού NAXiOS, η υπεύθυνη ομάδα, θα προβαίνει μεταξύ άλλων στις εξής πράξεις: 

 -Προώθηση της ανάδειξης των εφαρμογών σε όλες τις ενέργειες τουριστικής προβολής που θα λάβουν χώρα από το Δήμο, την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια. 

 -Προώθηση της ανάδειξης των εφαρμογών από όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και τους τουριστικούς πράκτορες.

 -Ανάπτυξη συνεχούς επικοινωνίας με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους για να εξελίσσουν τις εργασίες τους. 

 -Επεξεργασία, προώθηση και επίτευξη συμφωνίας ανάδειξης των εφαρμογών από τις ναυτιλιακές εταιρείες.  
-Οργάνωση ετήσιων δράσεων marketing, όπως διαφήμιση σε περιοδικά πτήσεων, σε πλοία, σε ιστοσελίδες μεγάλης τουριστικής κίνησης. 

 - Ετήσια αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εφαρμογών, της απόδοσης λειτουργίας τους, της απήχησής τους και της συμβολής τους στην προσέλκυση επισκεπτών. 

 -Ενέργειες άντλησης και άλλων πόρων από εθνικά και Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα για την ανάπτυξη και άλλων συμπληρωματικών εργαλείων, όπως για τη δημιουργία ready-to-serve θεματικών διαδρομών. 

Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...