9 Φεβ 2020

Η Γ' Εθνική ακόμη πιο κοντά για τον Πανναξιακό (2-0 τον ΑΟ Σερίφου)

Πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό 2 - 0 (ημ. 1-0) ήταν η σημερινή νίκη του Πανναξιακού ΑΟ κόντρα στον ΑΟ Σερίφου, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου, φτάνοντας τους 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Και πλέον τα βήματα προς την άνοδο στη Γ' Εθνική, ή πιο σωστά στην επιστροφή, είναι μετρημένα... 

 Υποδέχεται εντός έδρας τον ΑΟ Πάρου (12η αγωνιστική) και ΑΟ Πύργου (14η αγωνιστική) και πηγαίνει στη Σύρο για την αναμέτρηση με τον ουραγό ΑΟ Πάγου (13η αγωνιστική) .. 

Εχει την καλύτερη άμυνα (3 γκολ παθητικό) έχει απόσταση ασφαλείας από τον ΑΟ Σύρου (έξι βαθμοί) και μόνο εάν βγάλει τα .. μάτια του θα χάσει την άνοδο, σε μία χρονιά που γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του... 

 Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr, οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τον ΑΟ Σερίφου να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, με την γενικότερη εικόνα της ομάδας να κινείται σε ικανοποιητικά όμως επίπεδα.

 Το σκορ άνοιξε ο Κωστόπουλος στο 28΄με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από χέρι και εκτέλεσε εύστοχα (1-0). 

 Στο 89' μετά από πάσα του Σερμάδι (σ.σ. αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΠΑΣ Νάξου) που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Πανναξιακό, ο Γεωργιάδης με ατομική ενέργεια και εύστοχο σουτ έγραψε το τελικό 2 - 0. Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Χατζόπουλο. 

 Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανευβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Γκασούκας (90΄Μαράκης), Μπονιάκος, Ζαφείρης (68΄Σερμάδι), Γεωργιάδης. 

 ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Ν. (67' Μαγουλάς Αλ.), Παγιολάρι, Σκοπελίτης, Λιβάνιος Μαρ., Μαγουλάς Αν., Λιβάνιος Μαριν.. Παπαδόπουλος, Κιούσης (λ. τρ. 90΄Ζαχαρίας), Νταής, Παρίσης. 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...