17 Φεβ 2020

Απόλυτη κυριαρχία του Α.Ο Σερίφου επικράτησε του Α.Ο. Πάγου με 8-0

Τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του, στην παρουσία του σωματείου στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Α.Ο. Σερίφου, αφού επικράτησε του Α.Ο. Πάγου με το εμφατικό 8-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ά Κατηγορίας Blue Star Ferries του πρωταθλήματος Κυκλάδων

.Σε έναν αγώνα που οι καιρικές συνθήκες δυσκόλευαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αφού επικρατούσε πολύ δυνατός άνεμος και αρκετό κρύο, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από νωρίς, δίχως να αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει.

 Η ομάδα του Γιάννη Ράμπια, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο μετά τη δίμηνη τιμωρία του, είχε αρκετές απουσίες που όμως δεν επηρέασαν την απόδοσή της. 

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Χρήστου Φωκά που ταξίδεψε με αποστολή μόλις 14 παικτών και με αρκετή ταλαιπωρία από τα μποφόρ, δεν κατάφερε να διεκδικήσει τίποτα από τον αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Σερίφιους να προηγούνται με 2-0 με σκόρερ τους Παγιολάρι στο 32΄και Σκοπελίτη στο 40΄, ενώ είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 31΄, αλλά ο Δημήτρης Παρίσης έστειλε τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο πολύ καλός Παγιολάρι, ο οποίος δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του που τον επέλεξε να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού χαφ. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέρα από το υπέρ τους σκορ, είχαν και την εύνοια του αέρα, με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε πολλά γκολ, πετυχαίνοντας ακόμα έξι, με τον Νταή να σημειώνει το δεύτερο σερί εντός έδρας χατ-τρικ (50΄,55΄και 72΄), τους Σκοπελίτη (60΄) και Παγιολάρι (62΄) να διπλασιάζουν τα δικά τους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο μικρός Παναγιώτης Παρίσης, ο οποίος στο 84ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Νταή βγήκε μόνος με τον Σουμπιτση, τον οποίο κρέμασε με υποδειγματικό πλασέ, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα, γράφοντας παράλληλα το τελικό 8-0. 

 Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης Ι. , με βοηθούς τους Ρούσσο Ι. και Ρούσσο Ε. 

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσμάς, Μποφίλιος Σ., Παγιολάρι (83΄ Μποφίλιος Ι.), Σκοπελίτης (80΄ Παρίσης Παν.), Λιβάνιος Μαρίνος, Παπαδόπουλος (74΄Ρεβίνθης Ν.), Βαλσαμάκης Κων/νος. (65′ Γεροντάρης ), Νταής, Παρίσης Δημ., Τσελάμι, Παρίσης Κοσμάς 

ΑΟ Πάγου (Φωκάς): Μέτκο (70΄ Σουμπιτσης), Καπετανάκης, Ρούσσος Ι. (61΄Μαρκόπουλος), Σανούδος, Ντιούφ, Βαθραλίτης, Ρούσσος Κ. Οστέι, Βουτσίνος, Τρόκα, Πρίντεζης 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...