25 Φεβ 2020

Με τη νίκη επέστρεψε από τη Σέριφο ο Α.Ο. Μυκόνου

Με τη νίκη επέστρεψε από τη Σέριφο ο Α.Ο. Μυκόνου καθώς επικράτησε του ΑΟΣ με σκορ 1-2 και παρέμεινε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. ενώ ο Α.Ο.Σερίφου ειναι στην 5η θέση

 Η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου προηγήθηκε με γκολ του Μιχίλι στο 51ο λεπτό του αγώνα ενώ ο Ραζάκ στο 69' διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

 Το γκολ για του γηπεδούχους πέτυχε ο Λιβάνιος από την άσπρη βούλα. Τη Τετάρτη η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Πύργου και το ίδιο ταξίδι θα κάνει και η ομάδα της Σερίφου καθώς όπου και θα αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Αγγέλου και Κουκά 

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσανάκης, Παρίσης, Παγιολάρι, Σκοπελίτης, Τσελάνη, Λιβάνιος, Νταής, Βαλσανάκης Κ., Ρεβύνθης (70' Παρίσης Δ.), Παππάς (79' Γεροντάρη), Παρίσης Π.

 Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Βλαχόπουλος, Δήμα, Μπαλλής, Κουντουράς, Αλεξανδρόπουλος, Σουλιόπουλος (90' Πάπα), Ραζάκ, Αλμπάνης, Μιχίλι (74' Μπαϊρακτάρη), Παπαδόπουλος (51' Δημητρανόπουλος) 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...