14 Φεβ 2020

Σέριφος..Δημιουργία γραμμών ανακύκλωσης, ώστε το νησί μας να γίνει φιλικότερο προς το περιβάλλον και να αποσυμφορηθεί κι ο Χ.Υ.Τ.Α.


 «Δράσεις εφαρμογής Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) στα μικρά νησιά» 
4.500.000 € από τον Άξονα 5 και αφορά τα μικρά νησιά της Περιφέρειας, δηλαδή Αγαθονήσι, Αμοργό Ανάφη, Αντίπαρο, Αστυπάλαια, Θηρασιά, Ίο, Κάσο, Κέα, Κίμωλο, Κύθνο, Λειψούς, Μεγίστη, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ψέριμο, Τέλενδο, Νίσυρο, Πάτμο, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο, Σύμη, Τήλο, Φολέγανδρο και Χάλκη

Ο πρόεδρος του ΔΣ Χρυσολωράς Μιχαήλ έδωσε το λόγο στο δήμαρχο κ. Ρεβίνθη Κωνσταντίνο , ο οποίος εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα είπε τα εξής: 

Προτείνεται η εξουσιοδότησή μου από το Δ.Σ, ώστε να προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τίτλο: «Δράσεις εφαρμογής Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) στα μικρά νησιά» (ΝΑΙΓ87-19/12/2019), το οποίο παρατάθηκε ως το τέλος Φλεβάρη. 

Στο εν λόγω πρόγραμμα θα κατατεθεί πρόταση για τη δημιουργία γραμμών ανακύκλωσης, ώστε το νησί μας να γίνει φιλικότερο προς το περιβάλλον και να αποσυμφορηθεί κι ο Χ.Υ.Τ.Α. 

Το δημοτικό συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπ’ όψιν του τα ανωτέρω

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 

Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο κ. Ρεβίνθη Κωνσταντίνο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τίτλο: «Δράσεις εφαρμογής Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) στα μικρά νησιά» (ΝΑΙΓ87-19/12/2019).


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...