24 Νοε 2021

Σύνδεσμος Κυθνίων νέο ΔΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΘΝΙΩΝ 

Αγαπητές πατριώτισσες και αγαπητοί πατριώτες, φίλες και φίλοι της Κύθνου, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, ευχαριστεί για την τιμή, μέσω της παρουσίας και της ψήφου που έλαβαν από όσες και όσους παραβρέθηκαν. 

Το νέο ΔΣ, ελπίζει να έχει δίπλα του τα μέλη του Συλλόγου, καθώς επίσης και τους φίλους που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του. Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τις γνώσεις και ικανότητες που έχετε αλλά και την απλή σας παρουσία σε ό,τι διοργανώνουμε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο messenger της σελίδας μας για πιο άμεση και εποικοδομητική συνεργασία. Antonis Kokiasmenos Eirini Vlastari Γιάννης Μαχαίρας Maria Adamopoulou @Kostantinos Giannakos Ιωαννα Κοκιασμενου JuliaΒαγιάνη Γεώργιος Πασχάλης 

Θέμα: Χαιρετισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Κυθνίων Αγαπητές/οι πατριώτισσες και πατριώτες Ο Σύνδεσμος Κυθνίων παραμένει ο τόπος της συνάντησής μας με το γενέθλιο τόπο μας, τους συμπατριώτες μας, τις μνήμες και την προσωπική ιστορία του καθενός μας.

 Μετρά 120 χρόνια ζωής και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των δεσμών μεταξύ των μελών του αλλά και της ευρύτερης κοινότητας των Κυθνίων.

 Σήμερα μέσα σε ιδιαίτερες συγκυρίες καλείται να συνεχίσει το έργο του. Ένα έργο πολύπλευρο. Ο Σύνδεσμος Κυθνίων οφείλει και αγκαλιάζει τις νεότερες γενιές, ώστε να βοηθήσει στη δημιουργία στενών δεσμών μαζί του. 

Επίσης συνεχίζει να στηρίζει και να συνεισφέρει στην πολιτιστική και λαογραφική ανάδειξη της Κύθνου, μέσα από συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς, να τονώσει το ευρύτερο ενδιαφέρον όχι μόνο των ντόπιων αλλα και όλων όσων αγαπούν το νησί και το κατοικούν για μεγάλα ή μικρά χρονικά διαστήματα για την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας, τη διάσωση της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς μας, καθώς και τη διατήρηση του αυθεντικού χαρακτήρα του. 

 Το νέο ΔΣ που μόλις εκλέχθηκε θεωρεί απαραίτητο να συναντηθούμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε με μεράκι και ζήλο την ιστορική πορεία του Συνδέσμου μας, γι'αυτό θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους με τις εξελίξεις και τα νέα μας.. 

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κυθνίων αποτελείται από τους:

 Αντώνης Κοκιασμένος:Πρόεδρος 
Ειρήνη Βλαστάρη: Γραμματέας
 Γιάννης Μαχαίρας: Αντιπρόεδρος 
Μαρία Αδαμοπούλου: Ταμίας 
Τζούλια Βαγιάνη: Μέλος ΔΣ
 Κώστας Γιαννακός: Μέλος ΔΣ 
Ιωάννα Κοκιασμένου: Μέλος ΔΣ 
Γιώργος Πασχάλης:Αναπληρωματικό Μέλος 
Εξελεγκτική επιτροπή: Γκία Καφαντάρη, Μίμης Βλαστάρης, Σοφία Αδαμοπούλου 

Πηγή : 

Eirini Vlastari


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...