28 Νοε 2021

Τριτοκοσμικό το αεροδρόμιο της Μήλου !


Γράφει ο Βασίλης Παπικινός
. Αεροδρόμιο Μήλου Νοέμβριος 2021. Μετά από ένα καλοκαίρι με εξωπραγματική κίνηση και διακίνηση επιβατών από τον κρατικό αερολιμένα Μήλου. Έπειτα από βραβεύσεις και διθυραμβικές κριτικές ,από χαρακτηρισμούς όπως καλύτερο νησί παγκοσμίως…Η εικόνα που παρουσιάζει εδώ και δεκαετίες το αεροδρόμιο του νησιού είναι τραγική και ντροπιαστική,δεν συνάδει με τίποτε με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς που δικαίως αποδόθηκαν στο πανέμορφο νησί μας ! 


Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και αποτυπώνουν την πραγματικότητα αλλά και την πλήρη απαξίωση του, από όλους τους φορείς του νησιού αλλά και των κατά τα άλλα λαλίστατων και “υπερδραστήριων” εις κοινωνικάς και θρησκευτικάς εκδηλώσεις εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο.


Όσο η δημαρχιακή ,η επαρχιακή αρχή και οι βουλευτές αλλά και οι επαγγελματικοί φορείς του νησιού σιωπούν και δεν κινητοποιούνται για το θέμα του αεροδρομίου ,τόσο η ΥΠΑ η κεντρική εξουσία και οι λοιποί υπεύθυνοι δεν θα ασχοληθούν με αυτό το θέμα.. Το αεροδρόμιο με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε πλήρη απαξίωση και υπολειτουργικότητα ,ήδη και σήμερα πτήσεις ακυρώνονται ,είτε ενός μποφόρ παραπάνω από το επιτρεπτό ,είτε από υποστελέχωση. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι η πλήρης απάθεια,το ξανατονίζω ΟΛΩΝ των φορέων και αρχών στο νησί και εκτός αυτού.



.Αν δεν γίνει κάτι άμεσα και δυναμικά, με ορίζοντα διετίας το πολύ, σε λίγο θα βλέπουμε τα αεροπλάνα μόνο στην τηλεόραση ! Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

Πηγή : https://milosvoice.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...