24 Νοε 2021

Κυκλάδες - Πάρος: "Εφυγε" εν πλω 66χρονος επιβάτης του "Blue Star Naxos"


Λιποθυμικό επεισόδιο εντός του Blue Star Naxos υπέστη χθες Τρίτη 66χρονος επιβάτης, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τη Λιμενική Αρχή Πάρου, ο (με καταγωγή από τη Νάξο) 66χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Να σημειώσουμε ότι ο εκλιπών ήταν σε διαδικασία διαμομιδής προς την Αθήνα από τη Νάξο... Αναλυτικά, το δελτίο Ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχειο Πειραιά 

 "Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. Τρίτη), η Λιμενική Αρχή Πάρου, ότι 66χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ" Ν.Π.11014, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Αστυπάλαια-Αιγιάλη-Δονούσα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά. 

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πάρου, ο 66χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου". 

 Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...