17 Νοε 2021

Αιγαίο: Χρωστάνε 60 εκατ. ευρώ και προχωρούν σε νέους διαγωνισμούς για άγονες γραμμές


" .....Η μη συμμετοχή των εκπροσώπων μας έχει την έννοια της διαμαρτυρίας για τα οφειλόμενα προς τις εταιρείες μας μισθώματα που ξεπερνούν τα 60 εκ €. .... 

Επίσης λαμβανομένου υπόψη ότι η Ημερήσια Διάταξη αφορά δύο θέματα για τη σύναψη συμβάσεων Δημόσιας Υπηρεσίας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την προκήρυξη νέων διαγωνισμών όταν όπως φαίνεται δεν έχουν εξασφαλιστεί τα αναγκαία κεφάλαια...." 

 Μέρος από την επιστολή που έστειλαν οι Ακτοπλόοι μέσω του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και με την οποία γνωστοποίησαν ότι οι εκπρόσωποί τους, θα απέχουν από τη χθεσινή συνεδρίαση σε ένδειξη η διαμαρτυρίας.

 Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.. Χρωστούμενα στα περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ και η πρόθεση προκήρυξης νέων διαγωνισμών για άγονες γραμμές, χωρίς να υπάρχει η εγγύηση ότι θα υπάρχουν χρήματα... Και όπως είναι λογικό ζητούν κάποια στιγμή να πληρωθούν τα οφειλόμενα... 

 Η επιστολή που έφτασε στα χέρια του κου Κυριαζόπουλου αναφέρει:

 “Αξιότιμε κύριε Κυριαζόπουλε, Σας ενημερώνουμε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδέσμου μας ελήφθη ομόφωνη απόφαση για τη μη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΣΕΕΝ στη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ. Η μη συμμετοχή των εκπροσώπων μας έχει την έννοια της διαμαρτυρίας για τα οφειλόμενα προς τις εταιρείες μας μισθώματα που ξεπερνούν τα 60 εκ €. Επίσης λαμβανομένου υπόψη ότι η Ημερήσια Διάταξη αφορά δύο θέματα για τη σύναψη συμβάσεων Δημόσιας Υπηρεσίας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την προκήρυξη νέων διαγωνισμών όταν όπως φαίνεται δεν έχουν εξασφαλιστεί τα αναγκαία κεφάλαια. Η επιστολή μας παρακαλούμε, όπως αναγνωσθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου”.

 Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...