8 Δεκ 2021

Συνάντηση εργασίας Φόρτωμα – Θεοδωρικάκου για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων των Κυκλάδων


Την επιπλέον ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων στις Κυκλάδες, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο οπότε και υπάρχει σημαντική αύξηση του πληθυσμού των νησιών, καθώς και θέματα δημόσιας ασφάλειας συζήτησαν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος 

 Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχαν, ο κ. Φόρτωμας έθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο το ζήτημα της στελέχωσης των τμημάτων στις Κυκλάδες, αλλά και της ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σαντορίνης. Ειδικά το τελευταίο θέμα απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, με την επίλυση του να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης, η οποία θα ικανοποιεί το αίτημα αυτό και ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην ουσιαστική δημιουργία πλέγματος ασφάλειας στην περιοχή, σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Νομού και έναν διεθνή προορισμό που κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό για την συνάντησή μας και για την κατανόηση που δείχνει αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν τη νησιωτική μας περιοχή. 

Η στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων οφείλει να είναι προτεραιότητα, καθώς αποτελεί και το προαπαιτούμενο για να έχουν κάτοικοι και επισκέπτες ενισχυμένο το αίσθημα ασφάλειας, κυρίως σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας με το πέρας της συνάντησης. 

Πηγή : https://naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...