23 Οκτ 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ

Γράφει και επιμελείται  ο Γιάννης Γούναρης 
Το προσωρινό  διοικητικό συμβούλιο του υπό σύσταση   εμπορικού συλλόγου του νησιού μας κάνει μια ύστατη προσπάθεια να θέσει τα θεμέλια για την δημιουργία του.

 Ενός φορέα που το νησί έχει ανάγκη μιας και θα εκφράσει την φωνή του εμπορικού κόσμου της  Σερίφου  .

Στην προσπάθειά του να απευθυνθεί στους κατοίκους του νησιού και στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ανοικτή δημιουργική συζήτηση για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στο νησί μας,  στην Κάτω Χώρα στο Μπαλκόνι του Αγρέλη στις 25 του Οκτώβρη στις 10.30 πμ .

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Άγγελος .Φ. Βλάχος διακεκριμένο στέλεχος της τουριστικής βιομηχανίας στην χώρα μας

Η συμμετοχή μας είναι καταλυτική,μας  αφορά όλους και πάνω από όλα θα σημάνει και στήριξη στον εμπορικό κόσμο του νησιού μας για την δημιουργία ενός υγιούς και δυναμικού εμπορικού συλλόγου  χωρίς ανταγωνισμούς και μικροσυμφέροντα που θα βοηθήσει τον τόπο να πάει μπροστά

Ποιος είναι ο Άγγελος Βλάχος
Άγγελος Βλάχος
Ο Δρ. Άγγελος Φ. Βλάχος αποφοίτησε από το Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπούδασε σε μεταπτυχιακό επίπεδο σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Sussex @ Brighton/ UK. Ξεκίνησε ως ερευνητής στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη συγγραφή ιστορίας επιχειρήσεων (GrandeBretagne: AHotelSymbol, Economia, Αθήνα 2003).

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως ζητήματα ιστορίας του τουρισμού, καθώς και όψεις της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας από τον Μεσοπόλεμο ως τη χούντα. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και σε συλλογικά έργα, και έχει συμμετάσχει σε ποικίλα επιστημονικά συνέδρια.

Εργάστηκε ως επιτελικό στέλεχος στον χώρο της τουριστικής αγοράς (σε tour operators στο εξωτερικό) και στη συνέχεια στο Υπουργείο Τουρισμού (σύμβουλος σε θέματα τουριστικής πολιτικής) και στον Ε.Ο.Τ. (διευθυντής του Ε.Ο.Τ. στα γραφεία Κίνας), υπεύθυνος για το άνοιγμα των ασιατικών αγορών.

Η πρόσφατη διδακτορική διατριβή του Τουριστική ανάπτυξη και δημόσιες πολιτικές στη σύγχρονη Ελλάδα (1914-1950): Η ανάδυση ενός νεοτερικού φαινομένου, εκπονημένη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, χαρτογραφεί την πορεία του ελληνικού τουρισμού ως κεντρικού πολιτικοοικονομικού εγχειρήματος στη νεότερη Ελλάδα (υπό έκδοση, Χειμώνας 2013

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια και παραθέτουμε την πρόσκληση

Πηγή :Γ.Νικολάου  

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...