25 Απρ 2015

Τα μυστικά της θάλασσας στο Μέγαρο

Τα μυστικά της θάλασσας στο Μέγαρο
Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 η αίθουσα της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξένησε τη μουσική παράσταση του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου «Στα μυστικά της Θάλασσας».
Ο κόσμος που είχε έρθει από νωρίς είχε κυριολεκτικά κατακλύσει όλους τους χώρου και έγινε «μάχη» για την απόκτηση ενός πολύτιμου δελτίου είσοδου!! Ενθουσιασμένα παιδιά, γονείς, παππούδες είχαν έρθει από τη Σέριφο και την Αθήνα για να καμαρώσουν τους μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου και του Διοικητικού Συμβουλίου όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τη προσπάθεια μαθητών, δασκάλων, γονιών και του Δήμου οι οποίοι με δύναμη, αποφασιστικότητα, σύμπνοια και ενθουσιασμό αλλά κυρίως με πολλή δουλειά κατάφεραν όλοι μαζί να προσφέρουν ένα έργο ποιότητας και ομαδικής δουλειάς. Η υποδοχή από όλους ήταν ενθουσιώδης και η εμπειρία την οποία απέκτησαν οι μικροί και μεγάλοι συντελεστές είναι ανεκτίμητη.
Αξίζει να αναφερθεί πως η ίδρυση του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου είχε ως έναυσμα τη συναυλία της Καμεράτα, ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής του ΜΜΑ που δόθηκε στο νησί το 2009 με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της ορχήστρας αυτής. Έτσι ήταν για όλους εμάς ιδιαίτερα συγκινητικό ότι αυτή τη φορά το κατά κάποιο τρόπο δημιούργημα της ανταποκρίθηκε στο ερέθισμα που δόθηκε και ήρθε να ανταποδώσει την «επίσκεψη» στη πηγή από όπου αρχικά άντλησε…
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Δήμο Σερίφου, στην Υπεύθυνη Προγράμματος, τους γονείς, τους δασκάλους, τα παιδιά και όλους του συντελεστές που μας πρόσφεραν αυτή τη μεγάλη χαρά!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook!
Πηγή : http://www.filoitounisiou.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...