26 Νοε 2016

Παμμηλιακός ΑΟ Σερίφου

Την δευτερη  του νίκη θα κυνηγήσει την Κυριακή ο ΑΟ Σερίφου στο πρωτάθλημα Β’ Κυκλάδων που συμμετέχει φέτος, αντιμετωπίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου τον Παμμηλιακό για την 5η αγωνιστική.
 Η ομάδα της Μήλου μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Τήνο από τον ΠΑΣ με 2-0 πέτυχε διαδοχικές και πειστικές νίκες απέναντι στην ΑΠ Σύρος 2002 με 2-0 (εντός) και απέναντι στον Πανσιφναϊκό με 5-0 (εκτός) και με τον τρόπο αυτό «έσβησε» και το -5 που «κουβαλούσε σαν ποινή στην βαθμολογία από πέρυσι.
Νέος στόχος για τους «κόκκινους», πέραν της νίκης και της καλή εμφάνισης, να ξεκολλήσει και από την τελευταία θέση. Με νίκη λοιπόν ο Παμμηλιακός μπορεί να βρεθεί (το πιθανότερο) ακόμα και στην 2η θέση πίσω μόνο από τον ΠΑΣ Τήνου.
Απο την άλλη μεριά ο ΑΟ Σερίφου
μετά την  πρώτη του φετινή νίκη κατέκτησε , κερδίζοντας την Σύρο 2002 με 4-0.
Ο τυπικά γηπεδούχος, τα εντός έδρας θυμίζουμε πως τα δίνει στην Μήλο, καταφέρνει μέσα από τα προβλήματα να δίνει το στίγμα του στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο σίγουρα τέτοιες επιτυχίες δίνουν το κουράγιο που χρειάζεται για την συνέχεια.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα τον διευθύνει ο κ.Τερζάκης Μ. με βοηθούς τους κ.κ.Κουλακιώτη Σ. και Μαθιουδάκη Γ.
Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β’ Κυκλάδων…
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...