21 Νοε 2016

H απεργία της Π.Ν.Ο. φέρνει ακυρώσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων…

Ημέρα ταλαιπωρίας για τους Κυκλαδίτες θα είναι η Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο. (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία)

«Η διάλυση του ΝΑΤ, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, η μείωση των επικουρικών συντάξεων και ο επαναϋπολογισμός των κύριων με σαφή μείωσή τους, αλλά και οι επιχειρούμενες νέες ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις, δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. Επίσης, η διοίκηση της ΠΝΟ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στους Έλληνες ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να αγωνιστούν συσπειρωμένοι σε ένα μέτωπο κοινού αγώνα ενάντια στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που συνθλίβουν, στην κυριολεξία, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

 Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά στη διάρκεια της ημέρας καθώς τα προγραμματισμένα πρωινά και απογευματινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στις γραμμές για όσα αναχωρήσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή για τα νησιά. Προσοχή λοιπόν σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν την Πέμπτη από και προς τις Κυκλάδες γιατί τα δρομολόγια της ημέρας ακυρώνονται σύμφωνα με την εξαγγελθείσα απεργία. - Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...