27 Νοε 2016

Επ' αυτοφώρω σύλληψη για εμπρησμό στη Νάξο

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα (γύρω τις 4:00), δράστης που είχε βάλει φωτιά σε περιοχή της Απειράνθου Νάξου.
Από μια νέα πυρκαγιά γλίτωσαν τη Νάξο οι άνδρες της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του νησιού, αφού συνέλαβαν επ' αυτωφώρω 55χρονο, κτηνοτρόφο από την Απείρανθο, να βάζει φωτιά στην περιοχή 3ο χιλιόμετρο Σταυρού Κεραμωτής-Απειράνθου.
Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Φιλωτίου όπου κρατείται μέχρι να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.
Πώς έγινε η σύλληψη
Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία για το εργατικό θανατηφόρο ατύχημα στα σμυριδορυχεία, γύρω στις 4:00 το απόγευμα, το όχημα του Α.Τ. Φιλωτίου με άνδρες της αστυνομίας, στο δρόμο προς τα ορυχεία (στην περιοχή 3ο χιλιόμετρο Σταυρού Κεραμωτής-Απειράνθου) είδαν αναμμένες εστίες πυρκαγιάς... Σταμάτησαν και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω το δράστη, κτηνοτρόφο, ηλικίας 55 ετών.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και με επικεφαλής τον Διοικητή του Σώματος Χρήστο Μπόπη έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τον δράστη Κ.Μ. και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατείται μέχρι να απολογηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
Σύλληψη και στη Σαντορίνη
Στο παραπάνω γεγονός έρχεται να προστεθεί άλλο ένα συμβάν που έλαβε χώρα στη Σαντορίνη, όπου Πακιστανός νεαρός δράστης, ο οποίος μάλιστα οπλοφορούσε (με μαχαίρι), έβαζε φωτιά σε όποιον κάδο απορριμμάτων έβρισκε μπροστά του... Ο δράστης συνελήφθη από τις Πυροσβεστικές και Αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στο αυτόφορο.
Τέλος να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάξου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του υπαίτιου της μεγάλης πυρκαγιάς της Κορωνίδας που ήταν η αιτία να γίνουν στάχτη περί τα 10 στρέμματα βοσκότοπων, καλλιεργειών και να αποτεφρωθούν δεκάδες ζώα.
Πηγή : http://www.naxostimes.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...