24 Νοε 2016

Επιπλέον χρηματοδότηση για "τα λιμάνια Κουφονησίου, Αμοργού, Δονούσας"

Στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) εντάχθηκαν, όπως γνωστοποιεί ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μεταξύ άλλων, το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στους λιμένες Κουφονησιού, Αμοργού και Δονούσας», με επιπλέον χρηματοδότηση κατά 1 εκατ. ευρώ... Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται: το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στους λιμένες Κουφονησιού, Αμοργού και Δονούσας», με επιπλέον χρηματοδότηση Συγκεκριμένα, την ένταξη 21 νέων έργων και μελετών, συνολικού προϋπολογισμού 94,1 εκατ. ευρώ, στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ενέκρινε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται:

  • το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στους λιμένες Κουφονησιού, Αμοργού και Δονούσας», με επιπλέον χρηματοδότηση κατά 1 εκατ. ευρώ που αυξάνει το συνολικό προϋπολογισμό στα 2,8 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λιμάνια του Κουφονησίου και της Αιγιάλης έχουν ολοκληρωθεί με την αρχική χρηματοδότηση, οπότε το επιπλέον 1 εκατ. ευρώ προφανώς θα αξιοποιηθεί για το λιμάνι της Δονούσας, που δεν προχώρησε η επισκευή του.

Η ένταξη του ποσού αφορά στον κωδικό του έργου που περιελάμβανε και τα τρια λιμάνια.

Newsroom Cyclades Voice
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...