23 Νοε 2016

Έρχεται «Καλλικράτης» στις ακτοπλοϊκές γραμμές των νησιών

Ο υφυπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός προανήγγειλε αναδιοργάνωση των ακτοπλοϊκών γραμμών....

Αναδιοργάνωση των ακτοπλοϊκών γραμμών προανήγγειλε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο North 98, ο κ. Σαντορινιός σημείωσε ότι το σχέδιο του υπουργείου για τον περιορισμό του κόστους στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες ταυτόχρονα με την αναβάθμιση τους, είναι να υπάρξει ένα πιο ευέλικτο σχήμα στις ακτοπλοϊκές γραμμές.
«Περισσότερα δρομολόγια με ακτινωτό τρόπο και ανταποκρίσεις από πλοίο σε πλοίο αλλά και σε συνδυασμό με αλλά μέσα μεταφοράς όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση των υδροπλάνων που όπως πιστεύει θα ξεπεραστούν τα λιγοστά προβλήματα και από τη νέα περίοδο μέσα στο καλοκαίρι του 2017 θα εμφανιστούν στα νησιά του Ιονίου και στη συνέχεια και σε άλλα νησιά του Αιγαίου», ανέφερε.
«Αυτή την ώρα», είπε, «το σχέδιο «Καλλικράτης» αν και ταυτίστηκε και με αρνητικά φαινόμενα, βρίσκεται σε συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς του τουρισμού και θα αρχίσει να υλοποιείται από το φθινόπωρο του 2017, ενώ οι πρώτες ελάχιστες παρεμβάσεις ξεκινήσουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι του 2017».
Πηγή : http://mykonosticker.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...