20 Σεπ 2017

Συνάντηση Λεονταρίτη με τους πλοιοκτήτες της "Golden Star Ferries"

Στην ανάγκη να διαμορφωθεί ένα καλύτερο ακτοπλοϊκό δίκτυο, που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες των νησιωτών, συμφώνησαν κατά τη σημερινή συνάντησή τους, οι Ανδριώτες εφοπλιστές της "Golden Star Ferries" Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. 

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, και στην οποία συμμετείχαν ο τουριστικός πράκτορας κ. Κώστας Γαβιώτης και πλοίαρχοι της εταιρείας, ανακοινώθηκαν οι πρωτοβουλίες της εταιρείας για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης των νησιών με τη Ραφήνα και μεταξύ τους.

 Σε δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης επανέλαβε πως στόχος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου είναι η εξασφάλιση επαρκών και υψηλού επιπέδου ακτοπλοϊκών μεταφορών και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη μέχρι σήμερα συμβολή τους στην ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών με το λιμάνι της Ραφήνας και για την απόφασή τους να επεκτείνουν τη διασύνδεση της Ραφήνας με τη Σύρο και τα άλλα νησιά. 
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...