17 Οκτ 2017

Μύκονος: Μία δράση αγάπης και ιατρικής φροντίδας για τις γυναίκες

Η Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. του Ιπποκράτειου, το Κέντρο Υγείας Μυκόνου και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Μυκόνου, διοργάνωσαν δράση προληπτικής ιατρικής με θέμα «Πρώιμος καρκίνος του μαστού από την διάγνωση στην θεραπεία», που περιλάμβανε κλινικό και υπερηχογραφικό έλεγχο καθώς και ενημερωτική ομιλία, με την έγκριση της 2ης ΥΠΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων.

Μια δράση αφιερωμένη αυτήν την φορά στην γυναίκα της Μυκόνου, την πραγματική αγωνίστρια της ζωής.Μια δράση αγάπης και ιατρικής φροντίδας.

 Η συμμετοχή ξεπέρασε τα προσδοκώμενα. Όσο οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες γίνονται δυσκολότερες η διοργάνωση και εφαρμογή παρόμοιων προγραμμάτων είναι επιβεβλημένη. 

 Το Κέντρο Υγείας επικεντρωμένο στον κοινωνικό ρόλο που ενσαρκώνει,συνεχίζει το ανθρωποκεντρικό του έργο, συμβάλλοντας κατά το μέγιστο δυνατό στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και στην κυρίαρχη εικόνα της Δημόσιας Υγείας στο νησί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Καθηγητή κ. Γ. Ζωγράφο Καθηγητή Χειρουργικής, Αναπληρωτή Πρύτανη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν.Α. “Ιπποκράτειο και την υψηλής επιστημονικής κατάρτισης ομάδας του, για την ανιδιοτελή προσφορά τους,

 Στον Σύλλογο Καρκινοπαθών για τον άψογο συντονισμό και σε όλους όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν. Τέλος, μια υπόσχεση στους ανθρώπους της Μυκόνου ότι θα συνεχίςουμε να προσπαθούμε για τα μέγιστα και ίσως καταφέρουμε τα ακατόρθωτα. 

 Όσοι συνοδοιπόροι, είναι πάντα επιθυμητοί Είναι άλλωστε αναγκαίο και συναρπαστικό ειδικότερα αυτήν την περίοδο να κατασκευάζεις αυτόν τον υπέροχο κόσμο της υπέρβασης…  
Για την Δ.Ε του Κ.Υ. Μυκόνου 
 Σαμψούνη Ντίνα 

Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...