18 Οκτ 2017

Τέλος οι γουρούνες στα νησιά

Παρελθόν θα αποτελούν οι γουρούνες από το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσίασε το STAR CHANNEL στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με το STAR, το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου μεταφορών με διάταξη του, καταργεί τις γουρούνες από τα νησιά. 

 Προβλέπει την απαγόρευση της ενοικίασης τους και επιτρέπει τη χρησιμοποίηση της γουρούνας μόνο για χωματόδρομους.

 Στο ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης ότι στο εξωτερικό όσοι χρησιμοποιούν γουρούνες έχουν και το ανάλογο δίπλωμα οδήγησης. Με γουρούνες (τετράτροχα οχήματα) γεμίζουν κάθε καλοκαίρι τα νησιά, καθώς η πλειοψηφία των επισκεπτών προτιμά να νοικιάζει αυτού του τύπου τα οχήματα στις διακοπές. 

 Αρκετά, ωστόσο, ατυχήματα σημειώνονται λόγω κακής οδήγησης, της φύσης του οχήματος και των ελλιπών ελέγχων, ενώ συνήθως καταλήγουν στα χέρια άπειρων αναβατών, που μερικές φορές δεν διαθέτουν καν δίπλωμα οδήγησης ή έχουν ελάχιστη εμπειρία στην οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος. 
 Δείτε το σχετικό δελτίο (το θέμα θα το δείτε στο 00:41) https://www.youtube.com/watch?v=vSOLH5m7K-I
Πηγή :http://www.naxostimes.gr 

to synoro blog

2 σχόλια:

  1. αντί να τις απαγορεύσουν και γιατί δεν επιτρέπουν την ενοικίαση μόνο σε όσους έχουν δίπλωμα; πιο απλό δεν είναι; Είναι σα να απαγορεύουν τα ποδήλατα για να μην πέφτουν αυτοί που δεν ξέρουν ισορροπία. Τελικά μπανανία είμαστε με τη βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή οδηγούν τύφλα , χωρίς δίπλωμα φταίνε οι γουρουνες; Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του! Εγώ έχω 11 χρόνια γουρουνα κ δεν έχω πάθει το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...