4 Φεβ 2018

Μια ισοπαλία με πολλές υποσχέσεις για τον Α.Ο.Σερίφου

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι του 2ου ομίλου μεταξύ του ΑΟ Σερίφου που υποδέχτηκε σήμερα στην έδρα του τον πρωτοπόρο ΑΟ Πάρου με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 που τους έδωσε από έναν βαθμό. 

 Ανταπόκριση: Ρώτας Δημήτρης 

 Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και νεύρα και λίγες καλές στιγμές, οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ και τον ΑΟΠ να ισοφαρίζει με την αρχή της επανάληψης.

 Αυτή η ισοπαλία ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΑΟ Πάρου που παραμένει στην κορυφή του ομίλου με 22 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Παμμηλιακό που τον ακολουθεί με 21, ενώ ο ΑΟ Σερίφου έμεινε στην 3η θέση με 18 βαθμούς.

 Ο αγώνας Ο ΑΟ Σερίφου έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και στο 10ο λεπτό ο 1-0 ήρθε η ευκαιρία του Βαλσαμάκη που αποσόβησε την τελευταία στιγμή ο Χαριστός. Στο 20΄έγινε το 1-0 όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΑΟ Πάρου, ο Νίκος Ρεβίνθης επωφελήθηκε και με σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ. 

 Ο ΑΟ Πάρου είχε τη δική του καλή στιγμή, όταν κεφαλιά του Γαβαλά ανάγκασε τον Βαλσαμάκη σε σωτήρια απόκρουση. Με το καλημέρα στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ο Αρκουλής μετά από προωθημένη μπαλιά, τσίμπησε την μπάλα πριν τον Βαλσαμάκη και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. 

 Ο ΑΟ Πάρου που ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη είχε ακόμη δύο καλές στιγμές με τους Κληρονόμο και Παπαθεοδώρου, όμως η μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκει στον ΑΟ Σερίφου, καθώς ο Κώστας Ρεβίνθης είδε σουτ που εξαπέλυσε στο 80΄να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Χαριστού. 

 Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθούς τους Βαρθαλίτη και Ανωνάκη 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μαγουλάς, Παγιολάρι, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (85΄Μποφίλιος Σ.), Χατζόπουλος (85΄Μονοβάσιος), Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ., Παππάς. Αναπληρωματικοί: Αδελιανάκης, Γούναρης, Μποφίλιος Ι., Ζαχαριάς. 

 ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Σωτηρόπουλος, Μπαρδάνης, Πρίνα (83΄Τσόκα), Τσούκε, Αρκουλής©, Κληρονόμος (68΄Ζγουράτι), Παπαθεοδώρου, Γαβαλάς (76΄Γκιόκα), Σαρρής. Αναπληρωματικοί: Καντιώτης, Βλάκας, Χανιώτης, Κούτσα. 
Βαθμολογία

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...