24 Αυγ 2013

Πάμε με αυτόματο πιλότο ....

φωτο Αχιλέας Γαζής
Το φίλτρο νερού που γέμισε λάσπη μέσα σε 10 μέρες (αντί σε 6 μήνες)
Γράφει ο Γιάννης Γούναρης 
Φεγγαράδα απόψε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι γέμισε τις πλατείες των μαγαζιών η βουή των μύλων και της πιάτσας παρόλο που έφυγαν καραβιές ολόκληρες την περασμένη εβδομάδα ήταν ακόμα έντονη .

Κρατάει ακόμα κόσμο το νησί ,κόπασε και ο αέρας Παρασκευή θα βγουν και οι ντόπιοι να πάνε κάπου να φάνε η να πιουν ένα ποτό ένα καφέ κινήθηκε η αγορά ,τα σούπερ μάρκετ πούλησαν αβέρτα μεταλλικό νερό μιας και το κραχ της  αντλίας που έσπασε έκανε το νερό να μην πίνετε και οι άνθρωποι ανησύχησαν με το δίκιο τους βέβαια στο face book έγινε θέμα κατά πόσον είναι καθαρό το νερό που πίνουμε εύλογα ερωτήματα .

Κάποιοι ανησύχησαν προκαταβολικά και ρωτούσαν ας μας ενημερώσει ρε παιδιά κάποιος θέλουμε να έρθουμε στο νησί και έχουμε μικρά παιδιά τι γίνεται με το νερό .Δέν τίθεται ζήτημα για την ποιότητα του νερού στο νησί αλλά για το δίκτυο

Φωτο Αχιλέας Γαζής 
Μετά το πλύσιμο ...
Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε για το νερό που πίνουμε; (στη Χώρα)
 Κάποιοι πιο έμπειροι με τα τοπικά δρώμενα αναρωτήθηκαν για το κατά πόσον οι εγκαταστάσεις του τοπικού δικτύου είναι σε καλή κατάσταση πόσο καιρό έχουν να καθαριστούν οι δεξαμενές οι σωλήνες μεταφοράς του νερού  είναι σε καλή κατάσταση τόσα λεφτά πληρώνουν οι άνθρωποι για την αποχέτευση και το νερό .

Αν και ο δήμαρχος έχει σελίδα στο face book και παρακολουθεί το τι γίνεται και το τι λέγεται δεν μας έδωσε καμία πληροφορία που σημαίνει ότι πρέπει να μαντέψουμε ότι αν ήταν κάτι σοβαρό θα μας ενημέρωνε .

Κατά τα άλλα το λεωφορειάκι που πάει στις κοντινές παραλίες εχει 2,50  για γανεμα και 1,50 για ψιλη αμμο  Ευρώ ευχαριστούμε, κάποιοι εξακολουθούν να μην κόβουν αποδείξεις και κάποιοι μεταξύ αστείου και σοβαρού λένε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο ....
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...