18 Ιαν 2014

Κάλεσμα του ΣΥ.ΚΑ.Μ. στο Μηλέικο Καρναβάλι 2014 με Κίμωλο, Σέριφο, Σίφνο και Κύθνο!

Κάλεσμα για δηλώσεις συμμετοχής στο Μηλέικο Καρναβάλι 2014 απέστειλε και φέτος ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Μήλου στην πρόθεση του να διοργανώσει για ακόμα μία χρονιά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του νησιού μας, εκδηλώσεις που αποτελούν πια θεσμό στα Πολιτιστικά Δρώμενα του τόπου μας την τελευταία 10ετια.
Ο ΣΥ.ΚΑ.Μ. θα διοργανώσει και φέτος εξ’ ολοκλήρου με όρεξη και διάθεση εκδηλώσεις όπως το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού Μήλου με συμμετοχή 200 ατόμων περίπου αλλά και την Καρναβαλική παρέλαση με συμμετοχή άνω των 400 ατόμων η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/02/2014.
Όπως τονίζουν τα μέλη του ΣΥ.ΚΑ.Μ.: «Στην Καρναβαλική παρέλαση αναλαμβάνουμε το «ντύσιμο» όλων των Μικρών καρναβαλιστών των σχολείων της Μήλου, με δικά μας έξοδα  και επίσης καλούμε από τα  γειτονικά νησιά Κίμωλος, Σίφνος, Σέριφος  και Κύθνος, κάθε χρόνο περίπου 150 άτομα ως πληρώματα συμμετοχών , για τα οποία  φροντίζουμε για την μεταφορά , διαμονή και σίτιση τους..
Η εικόνα του νησιού μας με εκδηλώσεις και δρώμενα ακόμα και την περίοδο των Αποκριών, με το στοιχείο της συνεργασίας, της ευρηματικότητας, της παράδοσης και της σύμπνοιας μεταξύ των Συλλόγων και φορέων από όλη την Μήλο αλλά και των γειτονικών Νησιών(Κίμωλος, Σίφνος, Σέριφος, Κύθνος, κ.α.), δεν θέλουμε να εκλείψει.
Σας καλούμε να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ως γκρουπ, στην Καρναβαλική μας Παρέλαση!»
Ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Μήλου σας καλεί να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 6947724522 (WIND) και 6978789906 (What’sUp)
Πηγή : MILEIKA NEA

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...