22 Ιαν 2014

Πήγε, «είδε» και… απήλθε

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου και Σερίφου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Μήλο – Κίμωλο – Σίφνο – Σέριφο – Πάρο - Σύρο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμένα της Σίφνου  και στο λιμένα της Σερίφου και συνέχισε το δρομολόγιό του.
Στην Σίφνο επρόκειτο να αποβιβασθούν 01 επιβάτης, ενώ προς επιβίβαση ανέμεναν πενήντα έξι (56) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ. οχήματα, ένα (01) Φ/Γ και ένα (01) Δ/Κ για Σέριφο, οχτώ (08) επιβάτες για Πάρο και τρεις (03) επιβάτες για Σύρο, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας
Ενώ στην Σέριφο επρόκειτο να επιβιβαστεί ένας (01) επιβάτης για Πάρο, ενώ δεν  υπήρχε κανείς για αποβίβαση.
Να σημειώσουμε οτι λόγω της κακοκαιρίας το Αqua jewel δεν μπόρεσε να δέσει ουτε στη Κίμωλο.
θα επιστρέψουν την...Πέμπτη
Πήγαν στη Σίφνο να δώσουν αγώνα ποδοσφαίρου και αντί να επιστρέψουν αυθημερόν θα γυρίσουν όποτε έχει πλοίο, σε... δυο μέρες δηλαδή. Φανταστείτε ταλαιπωρία, τι τραβάει ο κόσμος στα νησιά μας. Ο λόγος για την ομάδα του Α.Ο. Σερίφου που αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Κυκλάδων με τον Πανσιφναϊκό για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Και ενώ η αποστολή ήταν έτοιμη για την αναχώρηση είδαν το πλοίο να μπαίνει στο λιμάνι να προσπαθεί μια φορά και τελικά να μην δένει στη Σίφνο συνεχίζοντας το ταξίδι του για τη Σέριφο, όπου τελικά δεν έδεσε ούτε εκεί όπως σας είπαμε και πιο πάνω!
Έτσι περίπου 53 άτομα ανάμεσα τους μαθητές και συνοδοί του Α.Ο Σερίφου αλλά και διαιτητές από τη Σύρο(Δενδρινός, Μουτάφης και Βασάλος) παραμένουν στο νησί της Σίφνου.
Κυκλάδες εν έτει 2014…το μόνο θετικό είναι ότι ο Α.Ο Σερίφου πήρε βαθμό στην Σίφνο, αλλά τι να τον κάνει… έτσι όπως πάει θα πρέπει να παίξει την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας(στη Σίφνο)!
Πηγή : http://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...