3 Σεπ 2015

3o AΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ “SERIFOS SUNSET RACE 2015 Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα:

Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα:
3o AΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ “SERIFOS SUNSET RACE 2015”-
•5k & 10K αγώνας δρόμου
•1,000m και 3,000m κολυμβητικός αγώνας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 – ΣΑΒΒΑΤΟ 26 – ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ www.serifosrace.com
Το Σαββατοκύριακο 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί τελικά για Τρίτη χρονιά στο νησί της Σερίφου το αθλητικό event που θα περιλαμβάνει δύο αγώνες δρόμου 10 & 5 χλμ. , δύο κολυμβητικούς αγώνες 1,000 και 3,000μ. αλλά και δύο παιδικούς αγώνες έναν κολύμβησης 100μ-300μ και ένα δρόμου (FUN RACE) 500μ και 1000μ. Η αλλαγή έγινε ενόψει των εθνικών εκλογών.
Η επίσκεψη στο νησί περιλαμβάνει και ξενάγηση στα Μεταλλεία στο Μεγάλο Λιβάδι, Σερίφου, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, καθώς η εταιρία Μεταλλεία Σερίφου είναι μέγας χορηγός του event.
Οι δρομείς των 5 και 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης τη Βαγιά , θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά περνώντας από τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη. Η διαδρομή θα καταλήξει στην παραλία φέτος, όπου και θα ολοκληρωθεί με χαλαρό πάρτυ.
Οι κολυμβητές των 1,000 και 3,000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνισθούν σε δύο επίπεδα (ένα που να απευθύνεται σε όλους και ένα πιο αγωνιστικό) και να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στο μεγάλο κόλπο του λιμανιού της Σερίφου.
Ο αγώνας στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία και τον πολιτισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της αγονης γραμμής. Το οικονομικό πλεόνασμα από τον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής και συγκεκριμένα για την αποκατάσταση του γηπέδου μπάσκετ του νησιού.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΙΓΙΔΑ – ΧΟΡΗΓΟΙ
Ο αγώνας Serifos Classic Sunset Race διοργανώνεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ Ι.Κ.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερίφου, έχει δε την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου, των τοπικών φορέων καθώς και πλήθους μικρών χορηγών.
Μέγας Χορηγός για άλλη μια χρονιά είναι τα ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕΡΙΦΟΥ Α.Ε
Η μεταφορά και η διαμονή των αθλητών υποστηρίζεται από χορηγούς όπως η Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Και πλήθος ξενοδοχείων και καταλυμάτων του νησιού τα οποία προσφέρουν πολύ καλές τιμές για όσους συμμετέχουν.
Σεπτέμβριος 2015
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ Ι.Κ.Ε.,
ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 1, ΑΘΗΝΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Μαρία Μιχαλοπούλου
Τηλ. επικοινωνίας :6981258081,
serifosrace@gmail.com
Facebook. Serifos Classic Sunset Race
Youtube & Twitter & Instagram
www.serifosrace.com, www.serifosrace.gr
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...