5 Αυγ 2016

Ο Σύνδεσμος Σεριφίων Καλεί τους κατοίκους του νησιού και όσους επιθυμούν να δώσουν το παρόν στην αιμοληψία στίς 6 & 7/8/2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕΡΙΦΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού να δώσουν το παρόν στην αιμοληψία που θα πραγματοποιηθεί στο νησί σε συνεργασία με το «Νοσοκομείο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Όπως η ανάγκη σε αίμα αφορά όλους τους ανθρώπους σχεδόν, σε κάποια φάση της ζωής τους, έτσι και η αιμοδοτική προσφορά πρέπει να είναι υποχρέωση όλων.
Για πολλά χρόνια τώρα, παρέχεται στους κατοίκους της Σερίφου η ευκαιρία να αιμοδοτούν στον τόπο τους, ακριβώς για να μην ταλαιπωρούνται την τελευταία στιγμή της ανάγκης και να μην μετακινούνται από τον τόπο τους, προκειμένου να προσφέρουν αίμα για κάποιον ασθενή, συγγενή ή φίλο, που βρίσκεται στο Νοσοκομείο.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ τις ώρες Αιμοληψιών.
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 6 & 7/8/2016 από 08:30 έως 13:30 και 17:30 έως 20:30

Η αιμοδοσία θα γίνει στον Δημοτικό Χώρο «ΠΕΡΣΕΑΣ» στο Λιβάδι

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Η αιμοδοσία είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Όλα όσα χρησιμοποιούνται κατά την αιμοληψία είναι μίας χρήσης. Ο αιμοδότης εξετάζεται από τον γιατρό της αιμοδοσίας και μπορεί να γνωρίζει για την υγεία του. Το αίμα που προσφέρει κάθε φορά ο αιμοδότης, αναπληρώνεται στον οργανισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αιμοδοσία και ελέγχεται για ηπατίτιδα Β και C, σύφιλη και AIDS.

Ο αιμοδότης μπορεί να καλύπτει τις δικές του ανάγκες σε αίμα καθώς και της οικογένειάς του με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμία ταλαιπωρία την τελευταία στιγμή.
Δεν πρέπει κανείς να αποφεύγει την αιμοδοσία γιατί το αίμα που θα δώσει ο αιμοδότης μπορεί να το χρειαστεί ο ίδιος ή η οικογένειά του.
ΠΡΟΝΟΕΙΤΕ-ΑΙΜΟΔΟΤΕΙΤΕ

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...